Museoamanuenssi / Tampereen taidemuseo

Tampereen taidemuseo on Suomen 3. vanhin taidemuseo, joka hallinnoi ja hoitaa Suomen 2. suurinta julkista, yli 15 000 teosta sisältävää taidekokoelmaa. Tampereen kaupungin taideomaisuus on sekä taidehistoriallisesti että taloudellisesti merkittävä. Kokoelma karttuu noin sadan teoksen vuosivauhtia julkisen taiteen hankkeiden, lahjoitusten ja rahastojen avulla.

Haemme museoamanuenssia vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2021 alkaen.

Tampereen taidemuseon kokoelmayksikössä työskentelevä museoamanuenssi vastaa kokoelmaan tehtävistä uushankinnoista ja koordinoi julkisen taiteen sijoitustoimintaa. Hän osallistuu kokoelman luettelointiin ja tutkimukseen sekä taidekokoelmiin liittyvien tietovarantojen avaamiseen digitaalisessa muodossa.

Haemme joukkoomme taidemuseoalan ammattilaista, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, pääaineena taidehistoria. Lisäksi edellytämme hakijalta museologian opintoja ja/tai vähintään kolmen vuoden työkokemusta taidemuseoalalta.

Tehtävä edellyttää vahvaa nykytaiteen tuntemusta ja kuvataiteen ajankohtaisten ilmiöiden aktiivista seuraamista. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua (suomi, englanti) ja tietoteknisiä taitoja etenkin Muusa-kokoelmanhallintaohjelman osalta. Lisäksi tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat kokoelmapäällikkö Suvi-Mari Eteläinen, puh. 044 263 0580 ja museonjohtaja Taina Myllyharju, puh. 040 801 6665.

Hakuaika päättyy 26.11.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://tampereentaidemuseo.fi/

Tutustu työnantajaan

Kokoelmapäällikkö Suvi-Mari Eteläinen, puh. 044 263 0580
Museonjohtaja Taina Myllyharju, puh. 040 801 6665

Tampereen kaupunki, Tampereen taidemuseo
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats