Skip to main content
test
Museoavustaja (2) / Sara Hildénin taidemuseo, kesätyö - Tampereen kaupunki

Sara Hildénin taidemuseo on Tampereen kaupungin ylläpitämä modernin taiteen ja nykytaiteen museo. Museoon on talletettu Sara Hildénin Säätiön omistama suomalaisen ja ulkomaisen taiteen kokoelma. Museo järjestää kolme vaihtuvaa näyttelyä vuodessa. Näyttelyasiakkaita palvelee museon oma kahvila Café Sara. Museo on kesällä avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin.

Haemme kahta museoavustajaa Sara Hildénin taidemuseoon ajalle 12.6.2023 - 3.9.2023!

Museoavustajana valvot taidenäyttelyssä teos- ja asiakasturvallisuutta sekä tarvittaessa ohjeistat ja opastat asiakkaita. Työssäsi huolehdit lisäksi museon asiakaspalvelutilojen yleisestä siisteydestä. Museo perehdyttää tehtävään. Tehtävässä tarvitset asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta, tilannetajua sekä kykyä puuttua tarvittaessa tilanteisiin, mikäli teos- tai asiakasturvallisuus sitä vaativat.

Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus museoalalta, näyttelyn valvonnasta ja/tai asiakaspalvelutehtävistä.

Lisätietoja tehtävistä antaa näyttelypäällikkö Sarianne Soikkonen, sarianne.soikkonen@tampere.fi, puh. 040 801 6088.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

näyttelypäällikkö Sarianne Soikkonen, sarianne.soikkonen@tampere.fi, puh. 040 801 6088

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sara Hildenin taidemuseo

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb