Museolehtori-tiedottaja - Lappeenrannan kaupunki

Museolehtori-tiedottajan määräaikainen tehtävä (sijaisuus) Lappeenrannan museoissa

Tule meille töihin, eläväiseen Lappeenrantaan, 73 000 asukkaan kansainväliseen yliopistokaupunkiin!

Lappeenrannan museot on yksi maamme alueellisista vastuumuseoista ja toimipisteemme (Etelä-Karjalan museo, Lappeenrannan taidemuseo, Ratsuväkimuseo ja Wolkoffin talomuseo) sijaitsevat historiallisesti ainutlaatuisen linnoituksen alueella. Toiminta-alueemme on Etelä-Karjalan maakunta sekä Kymenlaakso alueellisen taidemuseotehtävän osalta. Lappeenrannan museoiden toimintakulttuuri perustuu monialaisuuteen ja yhdessä tekemiseen ja tarjoamme siihen monipuolisen ja osaavan 26-jäsenisen työyhteisön.

Haemme museoiden näyttelyt ja yleisötyö -yksikköön museolehtori-tiedottajaa 1.9.2021 - 31.7.2022 väliseksi ajaksi. Museolehtori-tiedottaja vastaa Lappeenrannan museoissa tehtävästä museopedagogiasta, sidosryhmäyhteistyöstä ja koordinoi taidemuseon alueellista yleisötyötä ja museon tiedotus- ja yleisötyön tiimien toimintaa.

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, taiteen asiantuntemusta (miel. pääaine taidehistoria tai taidekasvatus), pedagogista osaamista ja kiinnostusta erilaisten yleisöjen kanssa työskentelyyn sekä hyviä viestintätaitoja, riittävää alan tuntemusta ja työkokemusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyvää englannin kielen taitoa. Monipuolinen tehtäväkenttä edellyttää myös yhteistyökykyä, hyviä sosiaalisia valmiuksia ja kykyä toiminnan kehittämiseen.

Työ alkaa 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä rikostaustaote lasten ja nuorten kanssa toimimiseen ennen toimen vastaanottamista. Sijaisuuden täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Hakemuksen tulee olla perillä su 1.8.2021 klo 23.00.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Kulttuuri-ja-liikunta/Museot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Museotoimenjohtaja Päivi Partanen, paivi.partanen@lappeenranta.fi, puh. 040 564 2204

Lisätietoja

Lappeenrannan kaupunki, Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi, Museotoimi

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. LUT-yliopisto, innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.


Osoite: Lappeenrannan kaupunki, Museoiden toimisto, Kristi, 53900 Lappeenranta

Rekommenderade jobb