test
Museomestari - Lappeenrannan kaupunki

Museomestarin tehtävä Lappeenrannan museoissa

Tule meille töihin, eläväiseen Lappeenrantaan, 73 000 asukkaan kansainväliseen yliopistokaupunkiin!

Lappeenrannan museot on yksi maamme alueellisista vastuumuseoista ja toimipisteemme (Etelä-Karjalan museo, Lappeenrannan taidemuseo, Ratsuväkimuseo ja Wolkoffin talomuseo) sijaitsevat historiallisesti ainutlaatuisen linnoituksen alueella. Toiminta-alueemme on Etelä-Karjalan maakunta sekä Kymenlaakso alueellisen taidemuseotehtävän osalta. Lappeenrannan museoiden toimintakulttuuri perustuu monialaisuuteen ja yhdessä tekemiseen ja tarjoamme siihen monipuolisen ja osaavan 26-jäsenisen työyhteisön.

Haemme museoiden näyttelyt ja yleisötyö -yksikköön museomestaria, joka toimii museon teknisessä tiimissä. Museomestarin tehtäviin kuuluu näyttelyiden ja tapahtumien teknistä toteutusta, kokoelmahallinnan tehtäviä sisältäen museokokoelmien monipuolista käsittelyä, audiovisuaalisen tekniikan käyttöä museossa, logistiikan suunnittelua ja toteutusta, valaisun suunnittelua ja toteutusta ja muita museoteknisiä tehtäviä.

Odotamme sinulta museomestarin erikoisammattitutkintoa, tai muuta soveltuvaa tutkintoa ja riittävää museoalan työkokemusta, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta, luovuutta, kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Ajokortti (B tai yhdistelmä) on tehtävässä välttämätön.

Toimi täytetään 10.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Palkkaus kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Hakemuksen tulee olla perillä pe 31.12.2021 klo 23.00 mennessä.

Lisätietoja: museotoimenjohtaja Päivi Partanen, paivi.partanen@lappeenranta.fi, puh. 040 564 2204

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Kulttuuri-ja-liikunta/Museot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

museotoimenjohtaja Päivi Partanen, puh. 040 564 2204

Lisätietoja

Lappeenrannan kaupunki, Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi, Museotoimi

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. LUT-yliopisto, innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.


Osoite: Lappeenrannan kaupunki, Museoiden toimisto, Kristi, 53900 Lappeenranta

Rekommenderade jobb