Skip to main content
test
Museopedagogi - Lahden kaupunki

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva avautui yleisölle huhtikuun lopussa 2022. Ainutlaatuiset taide-, juliste- ja muotoilusisältömme tarjoavat elämyksiä ja tekemistä niin kulttuurin suurkuluttajille, lapsiperheille kuin ensikertalaisillekin. Malva on osa Lahden museoita, joihin kuuluvat myös Hiihtomuseo, Lahden historiallinen museo ja Radio- ja tv-museo Mastola. Lahden museot on Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.

Malvan tiimi koostuu museoamanuensseista, viestinnän asiantuntijasta ja suunnittelijoista. Yhteistyötä tehdään tiiviisti koko Lahden museoiden henkilökunnan kanssa. Malvan tiimissä on nyt avoinna MUSEOPEDADOGOGIN tehtävä 3.4.2023 alkaen.

Museopedagogina vastuullasi on Malvan museopedagogisen konseptin luominen. Työ sisältää myös museovierailujen opastuksien, taidepajojen sekä erilaisten tapahtumien suunnittelua sekä vastuun niihin liittyvästä viestinnästä. Lisäksi työhön kuuluu myös erilaisten museopedagogisten konseptien suunnittelu ja toteutus koko Päijät-Hämeen alueella.

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, taidekasvatusosaamista, digitaalisten alustojen ja yleisimpien viestintäkanavien hallintaa sekä rohkeutta kokeilla uusia asioita. Eduksi luetaan paikallistuntemus, innovatiivinen ja itsenäinen työskentelyote, kielitaito sekä ajokortti.

Viikkotyöaika on 36 t 15 min. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 2 773,25 €/kk. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 3.2.2023 klo 15.00 Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

https://www.lahdenmuseot.fi/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Projektipäällikkö Anne Laiti, anne.laiti@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Kaupunginmuseo, Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Päijänteenkatu 9, 15140 Lahti
Lahden kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb