Museotoimenjohtaja - Saarijärven kaupunki

Museotoimenjohtaja - Saarijärven kaupunki

Tule museotoimenjohtajaksi Saarijärvelle!

Rikkaasta ja monipuolisesta kulttuuritoiminnastaan tunnettu Saarijärvi hakee

MUSEOTOIMENJOHTAJAA vakinaiseen virkaan 1.10.2019 alkaen.

Oletko idearikas verkostojen kutoja, yhteistyön tekijä, talousasioiden taitaja ja henkilöstöjohtaja?

Museotoimenjohtajana tehtävänäsi on huolehtia henkilöstöjohtamisesta, taloudesta ja rahoituksesta. Vastaat museon näyttelyohjelmien pitkäjänteisestä suunnittelusta, kokoelmista ja niiden hallinnasta sekä sidosryhmätoiminnasta. Ohjaat museon ja kulttuuritoimen kehittämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (jossa tai jonka lisäksi vähintään museologian perusopinnot), riittävä johtamistaito ja tehtävän edellyttämä perehtyneisyys museon toimialaan ja tehtäviin. Museotoimenjohtajana toimit museon ja kaupungin edustajana erilaisissa verkostoissa ja tilaisuuksissa, joten esiintyminen ja verkostoituminen on sinulle luontevaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Virassa on 6 kk:n koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 3.6.2019 klo 10.

Lisätietoja antavat sivistysjohtaja Arja Siikström 044 4598250, arja.siikstrom@saarijarvi.fi ja hallinto- ja henkilöstöjohtaja Satu Autiosalo 044 4598203, satu.autiosalo@saarijarvi.fi

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI
Adress: Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi

Saarijärven kaupungin mottona on : Hyvä kasvaa meistä!
Katso lisää kaupungin kotisivuilta saarijarvi.fi.

Mer om arbetsgivaren