Skip to main content
test
Museotoimenjohtajan sijainen - Seinäjoen kaupunki

Haemme Seinäjoelle museotoimenjohtajan sijaista tutkimusvapaan (yhdistetty vuorottelu- ja opintovapaa) ajaksi.

Museotoimenjohtajana pääset vaikuttamaan ja osallistumaan kiinnostavaan ja dynaamiseen museotoimintaan. Museotoimenjohtaja toimii Seinäjoen kaupungin Museopalveluiden tulosaluepäällikkönä. Museopalvelut kuuluu Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialaan, ja sen tehtävänä on Seinäjoen museoiden palveluiden tuottaminen ja kehittäminen. Seinäjoen museot toimii OKM:n nimittämänä aluevastuumuseona Etelä-Pohjanmaan alueella. Museon toimipisteitä ovat Etelä-Pohjanmaan museo Törnävällä, Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo kaupungin keskustassa ja Sairaalamuseo Törnävän Piirin alueella. Museossa valmistellaan paraikaa vuonna 2024 avattavaa uutta Museokeskus Tiklasta kaupungin keskustaan. Lisäksi käynnissä on uuteen kokoelmakeskukseen siirtymisen valmistelut.

Museotoimenjohtajan tehtäviin kuuluu museon yleis-, talous- ja henkilöstöhallinto, museon toiminnan johtaminen, organisointi ja kehittäminen sekä päätösvalmistelu. Museotoimenjohtaja vastaa museolle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Myös erilaiset yhteistyö- ja muut hankkeet sekä valtionavustusten hakeminen ja raportointi kuuluvat museotoimenjohtajalle.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto museoaineissa (esimerkiksi kansatiede, historia, kulttuurihistoria yms.) sekä museologian opinnot tai riittävä työkokemus museoalalta. Eduksi luetaan kunnallishallinnon tuntemus ja monipuolinen museotyökokemus ammatillisissa museoissa, erityisesti aluevastuumuseoissa (ent. maakuntamuseoissa). Arvostamme johtamiskokemusta, organisointikykyä, kykyä tulokselliseen toimintaan ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Museotoimenjohtajan tutkimusvapaa koostuu sekä vuorotteluvapaasta (2.11.2022-30.4.2023) että opintovapaasta (1.5.-31.10.2023), joten Hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat kriteerit (lisätietoja https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa).

Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia. Koeaika on kolme kuukautta. Sijaiseksi valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista. Viransijaisuus täytetään 1.11.2022 alkaen, ja se kestää 31.10.2023 saakka. Työaika on 36,25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemukset tehdään Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi), työavain 457327. Liitä mukaan keskeisimmät opinto- ja työtodistukset sekä ansioluettelo. Haku alkaa 4.8.2022 klo 8 ja päättyy 28.8.2022 klo 23.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/tyopaikat
http://www.seinajoki.fi/museo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistys- ja hyvinvointijohtaja Antti Takala, antti.takal@seinajoki.fi, p. 044 550 2677
museotoimenjohtaja Susanna Tyrväinen, susanna.tyrvainen@seinajoki.fi, p. 044 7541 653

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Museotoimi

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Huhtalantie 10 C, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb