Skip to main content
test
Musiikin lehtorin viransijaisuus - Joroisten kunta

Joroisten lukiossa ja perusopetuksessa on haettavana musiikin lehtorin viransijaisuus.

Joroisten lukiossa ja yhtenäiskoulussa on tarjolla ainutlaatuinen työpaikka liikkuvalle muusikolle. Musiikin opetuksen lisäksi tehtävään kuuluu lukion salibandyakatemian ja frisbeegolfakatemian opintojaksojen pitäminen. Joroisten lukiossa pääset toteuttamaan omia ideoitasi ja ajatuksia, pienessä mutta aktiivisessa lukiossa.

Sijaisuuden kesto on 1.8.2022 - 31.7.2023

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.
Tehtävään valittujen on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 23.05.2022 klo 15.00.
Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekry.fi:n kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Joroisten yhtenäiskoulussa ja lukiossa on käytössä sähköiset oppimateriaalit, joten hakijalta odotetaan sähköisen oppimisympäriston tuntemusta. Lukio on suuntautunut salibandyyn, frisbeegolfiin, ja kansainväliseen toimintaan. Yhtenäiskoulu ja lukio on myös mukana Nuoret ja ilmasto- hankkeessa.

Lisätietoja

http://www.joroinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhtenäiskoulu rehtori Satu Immonen-Kähäri 040 589 6466
satu.immonen@joroinen.fi

Lisätietoja

Joroisten kunta, Sivistyspalvelut

Joroisten kunta on Pohjois -Savossa sijaitseva n. 4 800 asukkaan vireä maaseutupitäjä vahvojen maatalouden ja metalliteollisuuden lisäksi matkailulla ja ihmisen hyvinvointia edistävillä palveluilla on oma sijansa Joroisten elinkeinoelämässä.


Osoite: Koulutie 1, 79600 Joroinen

Rekommenderade jobb