Musiikin varhaiskasvatuksen opettaja

Haemme Riihimäen musiikkiopistoon musiikin varhaiskasvatuksen opettajaa sijaiseksi ajalle 6.4.-31.5.2021 ja 1.8.2021-15.2.2022.

Riihimäen musiikkiopisto on alueellaan jo 60 vuoden ajan toiminut monipuolista ja laadukasta taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista soiton- ja laulunopetusta tarjoava oppilaitos. Opetus on tavoitteellisesti etenevää ja suunnattu ensisijaisesti lapsille ja nuorille, mutta musisoinnin voi aloittaa vauvana tai aikuisenakin. Meillä voi opiskella sekä klassista musiikkia että rytmimusiikkia innostavien ja ammattitaitoisten opettajien johdolla. Opetus on oppilaslähtöistä, kannustavaa ja oppilaan vahvuuksia tukevaa.

Musiikin varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään musiikkiopistossamme sisältyy alle 1-vuotiaiden vauvamuskaritunnit, 1-2-vuotiaiden muskarit, sisarusryhmät, 3-5-vuotiaiden muskarit, 6-vuotiaiden muskarit, ukulele- ja kanteleryhmät sekä lisäksi niin kutsutut Taituri -ryhmät noin 6-8-vuotiaille. Oppituntien pituudet vaihtelevat 45 minuutista 60 minuuttiin. Opetusta annetaan sekä musiikkiopiston omissa tiloissa että muissa toimipisteissä ja päiväkodeissa. Tämän vuoksi opettajalla on hyvä olla käytössään oma auto.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva musiikkialan tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Arvostamme monipuolista kokemusta musiikin varhaiskasvatuksesta. Edellytämme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista ja joustavaa asennetta.

Palkka määräytyy OVTES:n mukaan. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Haku päättyy 5.3.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi/rmo

Tutustu työnantajaan

www.riihimaki.fi/rmo/muskari
Riihimäen musiikkiopiston apulaisrehtori Katariina Virtanen puh. 040 330 4665

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Taiteen perusopetus
Osoite: Valtakatu 10, 11130 Riihimäki

Riihimäen musiikkiopisto on monipuolista ja laadukasta taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista soiton- ja laulunopetusta tarjoava oppilaitos.

Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats