test
Musiikinopettajan sijaisuus - Vasa stad

Vaasan kaupungin suomenkielinen perusopetus hakee musiikin päätoimisen tuntiopettajan sijaista Merenkurkun kouluun ajalle 31.1.-4.6.2022.

Merenkurkun koulu on Vaasan keskustassa sijaitseva noin 370 oppilaan yläkoulu. Koulussa annetaan yleisopetuksen lisäksi ruotsinkielistä kielikylpyopetusta, englanninkielistä CLIL-opetusta sekä joustavaa perusopetusta.

Sijaisen tehtävänä on musiikin opettaminen vuosiluokilla 7. - 9. Musiikinopettaja vastaa myös koulun juhlien musiikkiesityksistä ja äänentoistosta.

Virkaan on asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme monipuolisten opetusmenetelmien hallintaa musiikillisten tietojen ja taitojen sekä yhtyesoittimien alkeiden opettamisessa. Toivomme nykyisen opetussuunnitelman tuntemusta.

Arvostamme kokemusta opetustyöstä yläkoulussa sekä ajanmukaisia taitoja ja kykyä käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa työssään.

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja innostavan ilmapiirin.

Koeaika on kaksi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikolla 4.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Minna Vuorinen, puh. 040-680 8354

Lisätietoja

Sivistystoimi/Merenkurkun koulu

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb