Skip to main content
test
Musiikkikasvattajan tehtävä - Liperin kunta

Olemme saaneet rahoitusta musiikkikasvattajan palkkaamiseen Liperin varhaiskasvatukseen. Meillä on jo vuoden ajan ollut musiikkikasvattajia ja kolmen vuoden ajan taidekasvattajia. Nyt voimme lisätä vielä yhden musiikkikasvattajan joukkoomme (ajalle 1.9.2022 - 31.12.2023).

Musiikkikasvattajan tehtäviin kuulu varhaiskasvatuksen monipuolisen musiikkikasvatuksen kehittäminen osana lasten tukipalveluja sekä muskaritoimintana. Musiikkikasvatuksella on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia lasten hyvinvointiin ja oppimiseen. Musiikkikasvattaja toimii osana monialaista tukitiimiä ja työskentelee ryhmissä, joissa on tukea tarvitsevia lapsia. Musiikkikasvatus toteutetaan pienryhmissä.

Sinulla voi olla varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, erityisopettajan, luokanopettajan, musiikkipedagogin tai muu opetus tai kasvatusalan tutkinto. Kasvatus/hoitoalan perustutkinnon lisäksi edellytämme koulutusta tai tavoitteellista harrastustaustaa musiikin alalta.

Palkkaus on 2622,33 €, työ on kokoaikainen ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksytty lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen vastaava Annina Hirvonen p. 040 7401878 tai Sanna Partanen p. 040 7660950, sähköposti etunimi.sukunimi@edu.liperi.fi
ja 1.8.2022 alkaen varhaiskasvatuksen johtaja Sirkka Helisten, p 040 7660940, sirkka.helisten@liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Liperi on kolmen taajaman ja 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Keskustie 3, 83100 Liperi

Rekommenderade jobb