Musiikkiopiston apulaisrehtori - Riihimäen kaupunki

Musiikkiopiston apulaisrehtori - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue hakee vakinaiseen virkaan

Musiikkiopiston apulaisrehtoria

Riihimäen musiikkiopisto tarjoaa taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta, musiikkileikkikoulutoimintaa sekä avointa opetusta riihimäkeläisille sekä lähikuntien asukkaille. Apulaisrehtorina vastaat Riihimäen musiikkiopiston pedagogisesta toiminnasta ja kehittämisestä toimien lähiesimiehenä 45 vakinaiselle ja tuntiopettajalle. Musiikkiopistossa sinua odottavat mielenkiintoinen työ, mukavat työtoverit sekä kehityshaluinen työympäristö!

Edellytämme virassa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaista rehtorin kelpoisuutta. Arvostamme innovatiivista työotetta ja näkemystä musiikin perusopetuksen kehittämistarpeista. Toivomme sinulta monipuolista musiikin perusopetuksen ja musiikkioppilaitostoiminnan tuntemusta, opetus- ja hallintotyön kokemusta sekä OVTES -osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvia viestintätaitoja.

Virka täytetään 1.8.2019 alkaen ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaan. Apulaisrehtorin esimiehenä toimii kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen rehtori. Virkasuhteeseen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydämme 3.6.2019 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki. Hakemukseen tulee liittää kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä ansioluettelo tai nimikirjaote.

Läs mer

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat sivistysjohtaja Esa Santakallio, esa.santakallio(at)riihimaki.fi, p. 019 758 4450 sekä vt kulttuuri- ja hyvinvointipäällikkö Anna Vesèn, anna.vesen@riihimaki.fi, p. 019 758 4701. Haastattelut järjestetään Riihimäellä 13.6.2019.

Riihimäen kaupunki, sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue
Adress: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren