Musiikkiopiston tuntiopettaja, saksofoni - Rauman kaupunki

Musiikkiopiston tuntiopettaja, saksofoni - Rauman kaupunki

Rauman kaupungin musiikkiopiston tuntiopettajan hakuaikaa jatketaan.

Rauman kaupungin musiikkiopisto hakee 1.8.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen saksofoninsoiton tuntiopettajaa. Saksofoninsoitonopetuksen lisäksi tehtävään voidaan sisällyttää alkeispuhallinorkesterin ja pienryhmien ohjaamista sekä muuta musiikkiopistossa annettavaa opetusta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja monipuolista pedagogista osaamista.

Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Hakemukseen tulee liittää jäljennös kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedonsaannista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 770/1993 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Hakijat tai osa heistä voidaan kutsua haastatteluun sekä soitto- ja opetusnäytteeseen.

Läs mer

http://www.rauma.fi

Musiikkiopiston rehtori Mira Ellmén, p. 044 793 3550, mira.ellmen@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Kanalinranta 3, PL 113, 26101 Rauma. Kuoreen tunnus "Musiikkiopiston tuntiopettaja, saksofoninsoitonopetus". Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelussa.

Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Musiikkiopisto
Adress: Nortamonkatu 5, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren