Musiikkioppilaitoksen opettaja (sellonsoitto)

Länsi-Uudenmaan musiikkiopistoon haetaan musiikkioppilaitoksen opettajaa (sellonsoitto) vakituiseen virkaan 1.8.2020 alkaen.

Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto on Lohjan kaupungin ylläpitämä vireä musiikkioppilaitos, joka Lohjan lisäksi toimii Vihdin kunnassa. Avoinna olevaan tehtävään voi kuuluu opetusta sekä Lohjalla että Vihdissä.

Etsimme nyt innostuneeseen joukkoomme vahvaa pedagogista osaajaa, jolla on erinomainen soittotaito, oppimiseen innostava ote, hyvät työyhteisötaidot sekä valmiudet niin alkeis- kuin edistyneempienkin opetukseen. Ryhmäopetustaidot ja kyky yhteissoiton ohjaamiseen katsotaan eduksi. Hakijan on hyvä tiedostaa musiikkiopiston työn näkyvyyden merkitys talon ulkopuolella.

Kelpoisuusehto: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998.

Palkka määräytyy OVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen
rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Rehtori Hanna Repo-Nikkanen puh. 044 374 1485, hanna.repo-nikkanen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 3.4.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-18-20. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto
Osoite: Kirkkokatu 6, 08100 Lohja