Mustasaaren aikuisopiston rehtori

Mustasaaren aikuisopisto hakee rehtoria ajaksi 1.1.-31.12.2021.

Mustasaaren kunta hakee aikuisopistolle vapaasta sivistystyöstä ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta rehtoria. Palvelussuhde on määräaikainen, ja se kestää 1.1.-31.12.2021.

Mustasaaren aikuisopiston rehtori on kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan esittelijä ja toimii musiikkiopiston rehtorin, kirjastopalveluiden päällikön ja vapaa-aikapäällikön esimiehenä. Rehtorin keskeisin tehtävä on johtaa aikuisopiston kehittämistä, jotta kuntalaisille voidaan tarjota hyviä palveluja.

Arvostamme hakijan johtamiskoulutusta. Julkishallinnon tai muun vastaavan alan työkokemus katsotaan eduksi. Rehtorilta edellytetään hyviä sosiaalisia ja viestintätaitoja sekä todellista kiinnostusta aikuisopiston toimintaan ja sen kehittämiseen.

Rehtori vastaa aikuisopiston talousarviosta, ja rehtorin työhön kuuluu myös yhteistyö organisaation sisällä ja sen ulkopuolella. Rehtori osallistuu päivittäiseen operatiiviseen toimintaan ja on vastuussa siitä, että asetetut tavoitteet saavutetaan.

Kelpoisuusvaatimus: Asetuksen mukaan.
Kielitaitovaatimus: Ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Palkkaus: OVTES:n mukaan.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta, työavain 322217, viimeistään 2.12. klo 16.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja työstä ja palvelussuhteen ehdoista antaa sivistysjohtaja Denice Vesterback, denice.vesterback@mustasaari.fi, puh. 06 327 7167.

Mustasaaren kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Koulutie 1, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!