Skip to main content
test
Muut sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tule töihin meille Satakunnan sairaanhoitopiirin ja Satasairaalaan! Tämän ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemukseksesi määräaikaisiin eri sosiaali- ja terveydenhuollon tehtäviin, esimerkiksi psykologit, sosiaalityöntekijät, röntgenhoitajat, fysio- ja toimintaterapeutit. Huomioithan, että lääkärien, sairaanhoitajien/ lähihoitajien, Sosiaalipalvelujen toimialueen, osastonsihteerien ja laitoshuoltajien tehtäviin on omat hakulomakkeensa, jotka löydät kotisivuiltamme www.satasairaala.fi/rekry tai Kuntarekryn työpaikkahaulla hakusanalla Satakunnan sairaanhoitopiiri.

Seuraathan lisäksi työpaikkailmoitteluamme kotisivuillamme (www.satasairaala.fi/rekry), Kuntarekry.fi -palvelussa sekä TE-toimiston sivustolla ja jätä niissä erikseen julkaistuihin työpaikkoihin hakemuksesi oman kiinnostuksesi mukaan.

Kaikkiin tehtäviimme on määritelty kelpoisuusvaatimukset mutta sijaisuuksien täytössä voimme huomioida mahdollisuuksien mukaisesti esimerkiksi alan opiskelijoita.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisesti. Haastattelussa tarkistetaan Kelpoisuuden osoittavat todistukset/Opintorekisteriote ja Henkilöllisyystodistus.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut, puh 044 707 6979 /
044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb