Skip to main content
test
Närvårdare - Sjundeå kommun

Välkommen till Sjundeå! Vi söker till Sjundeå bäddavdelning som har 20 vårdplatser en tillförlitlig och varmhjärtad närvårdare till ordinarie arbetsförhållande fr.o.m. 1.8.2022 eller enligt överenskommelse.

Arbetet är 3-skiftsarbete. Närvårdaren arbetar som sakkunnig inom basvården för de äldre. Ett kreativt arbetssätt, som betonar individens ansvar, är en del av närvårdarens arbete. Vi erbjuder dig en bra introduktion, flexibel planering av arbetsscheman och bra arbetsklimat.

Som kompetenskrav är lämplig grundexamen inom social- och hälsovård. I befattningen förutsätts fr.o.m. 1.3.2018 vaccinskydd enligt § 48 lagen om smittosamma sjukdomar.

Den valda skall innan befattningen mottas förete ett av företagshälsovården utfärdat godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. För befattningen tillämpas sex (6) månaders prövotid.

Läs mer

http://www.sjundea.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter fås av:
Förman för omsorgstjänster Mervi Lahtinen, tfn. 050 386 0839, e-post mervi.lahtinen@siuntio.fi (under tiden 9.6.-19.6.2022).
Avdelningsskötare Katja Pyrhönen-Harju, tfn: 044 386 1035, e-post katja.pyrhonen-harju@siuntio.fi (under tiden 20.6-26.6.2022)

Lär dig mer om oss

Sjundeå kommun, Grundtrygghetsavdelningen, Äldreomsorgens resultatområde, Bäddavdelningen

Sjundeå är en kommun med ca 6 200 invånare belägen i närheten av metropolområdet på ett drygt 30 minuters avstånd från Helsingfors. Sjundeå är en naturnära, tvåspråkig och växande kommun som erbjuder sin personal en bra arbetsplats i en inspirerande och sporrande arbetsmiljö. Kommunens personal har en central roll då det gäller att producera högkvalitativa Nyckel-tjänster i Sjundeå.


Adress: Charlotta Lönnqvist väg 5, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb