Skip to main content
test

Vi söker närvårdare till effektiverat serviceboende inom seniorservicen, placering vid arbetsförhållandet början Lyckan. Arbetet börjar 1.9.2022 eller enligt överenskommelse.

Lyckan erbjuder serviceboende dygnet runt för äldre. En del av bostäderna har två rum och passar speciellt bra för par. Lyckan finns i Pernå kyrkby, cirka 13 kilometer från Lovisa centrum. Det finns sammanlagt 28 klientplatser på Lyckan (13 bostäder och 15 rum).

Servicehuset Lyckan har nyligen renoverats och tillbyggnaden är färdig. Vi behöver nu närvårdare, som är intresserad att jobba med äldre och ge dem en meningsfull vardag.

Vårt syfte är att skapa en god och angenäm hemlik boendemiljö tillsammans med klienterna, och att erbjuda möjlighet till att delta i stimulerande verksamhet som upprätthåller verksamhetsförmågan. De är viktigt för oss att respektera den boende och ta i beaktande individuella behov och resurser. Alla boende har en egenvårdare. Grundtanken i verksamheten är att upprätthålla en meningsfull vardag!

Önskvärt är att du kan föra dagliga diskussioner såväl på svenska, som på finska.

Jobbet är i tre-skiften, med möjlighet till individuella önskemål. Andan på arbetsplatsen är positiv och öppen, och det är därför lätt att komma in i arbetsgruppen.

Ta kontakt också om du är intresserad av länge vikariat eller att hoppa in enstaka turer nu och då!

Behörighetskrav: grundexamen inom social- eller hälsovård, eller tidigare motsvarande utbildning (primärskötare, hjälpskötare). Arbetstid 114,75 h/tre veckor. Uppgiften kräver kunskaper i båda inhemska språken. En prövotid på fyra månader tillämpas. Valda personer bör innan valet bekräftas förete godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd.

Uppgiften förutsätter vaccinationsskydd enligt § 48 och § 48a i lagen om smittsamma sjukdomar.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

verksamhetsledare Camilla Strandberg, tfn 040 637 3640, camilla.strandberg@loviisa.fi

Lär dig mer om oss

Grundtrygghetscentralen

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Veckasbacken 7, Pernå, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb