Skip to main content
test

Är du utbildad närvårdare och söker nya spännande utmaningar? Äldreomsorgen strävar efter att ständigt bli bättre och vi vill att du är en del i den utvecklingen. Vi erbjuder tillsvidare anställning inom vår institutionsenhet och ser framemot att få just dig som medarbetare!

VERKSAMHETEN
Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 200 medarbetare. Vi erbjuder bland annat hemservice, dagverksamhet, korttidsvård, effektiverat serviceboende samt institutionsvård. De aktuella tjänsterna som ska tillsättas är placerade på enheten Trobergshemmet institution.

ARBETET
Institutionsenheten erbjuder vård och omsorg dygnet runt till klienter med multisjukdom. På avdelningarna arbetar bland annat närvårdare, sjukskötare, läkare och rehabiliteringspersonal tillsammans för att skapa meningsfullhet och trygghet för klienterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad närvårdare och som har förmåga att arbeta utifrån klientens behov och önskemål. Du ger en god omvårdnad och är en viktig del i den medicinska tillsynen av klienten. Du jobbar med varierande arbetsuppgifter, har ett fint bemötande och bidrar till arbetsglädje. Du kan arbeta självständigt och samarbeta med kollegor samt de övriga professionerna du kommer i kontakt med.

Vi kan erbjuda följande platser:
1 st 100 % i huvudsak nattarbete. Avdelningen är en demensavdelning där det är meriterande att du har specialkunskaper, intresse och erfarenhet av kognitiva sjukdomar.
4 st 100 %
1 st 91,5 %
2 st 75 %

Lön enligt avtal. Anställningen kräver vaccinationsskydd i enlighet med § 48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

ANSÖKAN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons.
Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att träffa dig!

Läs mer

https://www.mariehamn.ax/aldre-och-omsorg

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Bitr. enhetschef Susanne Granholm
Tel. +358 (0)18 531 323
E-post: susanne.granholm@mariehamn.ax

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Socialsektorn, Äldreomsorg

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid. I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Norragatan 11, 22100 Mariehamn

Rekommenderade jobb