Närvårdare, Regnbågen - Sibbo kommun

Regnbågen i Nickby i Sibbo är ett hemtrevligt och stämningsfullt vårdhem med 32 platser för äldre. Vi fungerar också som en stödenhet för terminalvården och ger vår personal specialutbildning inom terminalvården.

Enhetens verksamhetsidé baserar sig på att de boende ska kunna uppleva en individuellt anpassad, högklassig och aktiv vardag. De boendes närmaste är en naturlig del av vår gemenskap. Vår kunniga och entusiastiska personal är uppmuntrande och självstyrande i arbetet. Vi uppskattar varandras kunnande och vill utveckla och lära oss nya saker tillsammans. Vi ser mångfalden som en resurs, rikedom och möjlighet.

Är du genuint intresserad av att arbeta med äldre? Är du bra på växelverkan och på att bemöta olika människor? Ser du dig själv som en initiativrik person? Kan du fånga dagen i ditt arbete? Vill du utveckla dig själv och låta även oss dra nytta av dina starka sidor och ditt kunnande?

Vi behöver just dig! Kom och jobba som närvårdare med oss!

Vi söker två NÄRVÅRDARE för ordinarie uppgifter. Arbetet inleds 1.9.2020 eller enligt överenskommelse.

Behörighetskraven för uppgiften är examen som närvårdare eller primärskötare med inriktning inom kompetensområden arbete med äldre, rehabilitering eller sjukvård och omsorg. Därutöver förutsätter vi goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena och goda muntliga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi erbjuder dig också en möjlighet att utveckla dina språkkunskaper. Kännedom om äldreomsorgsarbete och terminalvård samt arbetserfarenhet på branschen räknas som merit. Om sökande som uppfyller behörighetskraven saknas, beaktas studerande som håller på att utexamineras som närvårdare.

Arbetet är treskiftsarbete, villkor för anställningsförhållandet bestäms enligt AKTA och prövotiden är sex månader. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2252,26 euro + eventuellt erfarenhetstillägg. Den som väljs ska uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. För uppgiften krävs vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Ansökningarna ska lämnas in senast 19.8.2020 kl. 16 via nedanstående länk eller på adressen www.sibbo.fi/rekrytering. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så var vänlig och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi bjuder in kandidaterna till intervju personligen. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/se/social-_och_halsovardstjanster/service_for_aldre_och_handikappservice/boende-_och_vardservice/dygnet_runt_boendevard
https://www.facebook.com/HoivayksikkoSateenkaari/

Mer om arbetsgivaren

Mer information om uppgifterna ger avdelningsskötare Mira Pajunen 040 191 4510 eller mira.pajunen(at)sibbo.fi

Sibbo kommun, Social- och hälsovårdsavdelningen, Tjänster för äldre
Adress: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!