Skip to main content
test
Närvårdare vid hemsjukhus - Hangö stad

Vi söker närvårdare till hemsjukhus, som ordnas för ett barn

Hemsjukhuset ordnas i barnets hem för tidsbunden hemsjukhusvård.

Behörighetskrav är grundexamen inom social- och hälsovård, närvårdare (skyddad yrkesbeteckning, Lag om yrkesutbildade personer inom socialvården, 817/2015, statsrådets förordning 153/2016). Språkkrav är goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska eller svenska språket och nöjaktig muntlig och skriftlig kunskap i det andra språket.

Vi förväntar oss, att du har erfarenhet av barnsjukvård eller barnvård samt vilja och förmåga att lära behövliga vårdåtgärder. Vi förväntar oss, att du har en klientinriktad inställning och förmåga att fungera i samråd med barnet och föräldrarna samt hemsjukhuspersonalen.

Ansökningstiden utgår 31.10.2022 kl. 15.00 och befattningen söks elektroniskt via Kuntarekry.fi. Även skriftliga ansökningar beaktas.

Godtagbart läkarintyg skall företes innan befattningen tas emot. Vid besättandet av befattningen tillämpas två (2) månaders prövotid. Uppgiften förutsätter vaccineringsskydd i enlighet med § 48 i Lagen om smittsamma sjukdomar. Till befattning på bestämd tid vald bör innan arbetet påbörjas uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Hangö 15.2.2022

Grundtrygghetsverket

Läs mer

http://www.hanko.fi/sv

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger stf grundtrygghetsdirektör Anne Nummela, 040 053 7215, anne.nummela@hanko.fi

Lär dig mer om oss

Hangö stad, Hälsovårdscentralen

Hangö - En liten stad vid havet

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Vi är en rökfri kommun.


Adress: Esplanaden 85, 10900 Hanko
Hangö stad - Rökfri arbetsplats Hangö stad - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb