Skip to main content
test
Närvårdare, vikariat - Raseborg stad

Vikariat som närvårdare vid Tenala-Bromarf servicehem

Raseborgs stad söker en vikarie för närvårdare till Tenala-Bromarf servicehem. Vikariatet varar till den 24.4.2023 med trolig möjlighet till förlängning.

Är du en närvårdare med stort hjärta som vill göra varje dag till en bra dag för våra invånare på Tenala-Bromarf servicehem? Då är du den vi söker!

Vi söker dig som vill bidra till och delta i vårt arbete mot en allt mer personcentrerad vårdkultur. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, utföra och utvärdera en omsorg för våra invånare, skapa förtroendefulla relationer med den enskilde och anhöriga och som egenvårdare ansvara för den individuella vårdprocessen samt använda de digitala verksamhetssystemen som verksamheten förutsätter och dokumentering enligt lagar och riktlinjer.

Behörighetskrav: Närvårdare med intresse för äldreomsorg utifrån ett hälsofrämjande och personcentrerat synsätt. Du bör ha goda kunskaper i det ena inhemska språket, nöjaktiga i det andra förutsätts. Vi förväntar oss av den sökande god social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och kunna hantera de flesta situationer med ett lugn. Att du ser positivt på nytänkande och förändring är också viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Lönesättning enligt SH-avtalet och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med § 48 och § 48a i Lagen om smittsamma sjukdomar.

Mera information ges av tf. boendeenhetschef Amanda Söderström, tfn 019 289 3275.

Ansökningstiden förlängs.

Ansökan görs elektroniskt via Kuntarekry, arbetsnyckel 456725. Ansökningstiden går ut 6.10.2022 kl. 15.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ges av tf. boendeenhetschef Amanda Söderström, tfn 019 289 3275.

Lär dig mer om oss

Tenala-Bromarf servicehem

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborg, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb