Skip to main content
test
Näyttämömestari - Vasa stad

Vaasan kaupunginteatteri hakee näyttämömestaria valovoimaiseen tiimiinsä!
Haemme näyttämömestaria määräaikaiseen työsuhteeseen 17.8.2022 - 31.7.2023.

Näyttämömestarina johdat päivittäistä työtä näyttämöllä ja koordinoit näyttämöteknisen henkilöstön toimintaa esityksissä, harjoituksissa ja huolloissa. Näyttämömestari osallistuu myös varastoinnin, kalustonhallinnan ja huoltotoiminnan organisointiin. Työturvallisuus, työmenetelmien ja tapahtuma-alan laitteiston kehittäminen on osa tehtävää.
Pääset toimimaan aktiivisessa yhteistyössä muiden osastojen kanssa, sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan tuotantojen näyttämöteknisiä tehtäviä yhdessä työryhmän kanssa.

Toivomme sinulla olevan koulutusta joko teatterialalta tai tekniseltä alalta sekä hyvät esihenkilö- ja vuorovaikutustaidot. Kokemus ammattiteatterissa tai teatterialalla työskentelystä on eduksi, samoin B-ajokortti ja suomen kielen taito.
Työaika on vaihteleva ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Vaasan kaupunginteatteri on Vaasassa toimiva suomenkielinen ammattiteatteri, joka kuuluu keskisuuriin, täyskunnallisiin teattereihin. Talossa on kaksi salia: 370-paikkainen Romeo-näyttämö ja 100-paikkainen Julia-näyttämö sekä ravintola Kulman näyttämö. Teatterin tuotanto on monipuolista, ja ohjelmistossa painotetaan musiikkiteatteria. Vaasan kaupunginteatteri tuottaa vuosittain 6-8 ensi-iltaa draamasta oopperaan. Vaasan kaupunginteatteri työllistää noin 70 henkilötyövuotta. Me Vaasan kaupunginteatterilaiset teemme työtä yhdessä tarjotaksemme laadukasta teatteritaidetta katsojillemme.
Haluatko sinä olla mukana kehittämässä energistä taidelaitostamme?

Etsimme rohkeita ja avoimia tiimipelaajia yhteisöömme.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 12.8.2022 klo 12:00 mennessä sähköpostitse: juha.palo@vaasa.fi

Koeaika on viisi kuukautta.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut vain puhelimitse, viikolla 31 arkisin klo 14-16, tekninen päällikkö Juha Palo, puh. 040 775 8528

Lisätietoja

Vaasan kaupunginteatteri

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb