test
Näyttelypäällikkö / Tampereen taidemuseo - Tampereen kaupunki

Tampereen taidemuseo on Suomen kolmanneksi vanhin taidemuseo (1931), joka hallinnoi ja hoitaa Suomen toiseksi suurinta taidekokoelmaa ja toimii Pirkanmaan alueellisena vastuumuseona. Näyttelytoiminnassaan taidemuseo esittelee laajalti taiteen historiaa ja nykytaidetta sekä tunnetaan erityisesti Vuoden nuori taiteilija -tapahtumasta ja -näyttelystä. Lisäksi Tampereen taidemuseo toteuttaa erilaisia kaupunkitaideprojekteja.

Tampereen taidemuseoon on tulossa perusparannus ja laajennus AOR Arkkitehdit Oy:n voittaneen ehdotuksen 'Siilo' pohjalta. Uudisrakennuksen myötä Tampereen taidemuseon näyttelytilat moninkertaistuvat ja näyttelytoiminta laajenee entisestään. Uudistunut ja laajentunut taidemuseo avaa ovensa yleisölle vuoteen 2027 mennessä.

Haemme näyttelypäällikköä vakituiseen toimeen Tampereen taidemuseoon 3.1.2022 alkaen.

Näyttelypäällikkönä toimit Tampereen taidemuseon näyttelytoiminnasta vastaavana päällikkönä ja näyttely-yksikön esimiehenä. Koordinoit, organisoit ja vastaat yleisellä tasolla Tampereen taidemuseon näyttelytoiminnasta sekä kaupunkitaidetapahtumista. Työskentelet läheisesti muun muassa taidemuseon kokoelmayksikön, alueellisen yksikön, Muumimuseon ja ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa. Laaja kotimaisen ja kansainvälisen taidekentän tuntemus ja hyvät verkostot auttavat loistamaan tehtävässä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto taidehistorian tai taiteentutkimuksen aloilta. Lisäksi edellytämme aikaisempaa työkokemusta museoalalta sekä esimieskoulutusta ja/tai kokemusta esimiestyöstä. Hakijalta edellytetään myös erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsotaan koulutus ja/tai kokemus taloushallinnosta ja -suunnittelusta sekä museo- ja/tai taidealan kansainvälinen työkokemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Taina Myllyharju, puh. 040 801 6665. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 3.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Taina Myllyharju, puh. 040 801 6665. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Kulttuuri, Tampereen taidemuseo

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb