test

Nefrologian erikoislääkäri (Sairaala Nova, Jyväskylä)

Ansök senast  14.12.2023 15:45

Haemme nyt Sairaala Novaan Jyväskylään vakituiseen virkaan

NEFROLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Munuaiskeskuksessa toimivat munuais-ja peritoneaalidialyysipoliklinikka sekä 26-paikkainen hemodialyysiyksikkö. Nefrologia toimii hallinnollisesti sisätautien alaisuudessa.

Yksikössämme työskentelee ylilääkäri, kaksi nefrologian erikoislääkäriä ja sisätautien erikoistuva lääkäri. Munuaiskeskuksen lisäksi hoidamme nefrologisia potilaita sisätautien vuodeosastolla. Meillä on uudet, modernit ja muuntuvat työtilat sekä täysin uusi laitekanta.

Erikoislääkärin tehtävänkuvasi on monipuolinen. Huomioimme toiveesi työn sisällön ja tutkimustoiminnan suhteen. Suhtaudumme myös lisäkouluttautumiseen kannustavasti. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen sekä osaavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön, jonka jäsenenä on helppo toimia.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on nefrologian erikoislääkärin pätevyys. Kliinisen osaamisen lisäksi kiinnostus tutkimustoimintaan ja koulutusmyönteisyys katsotaan hakijalle eduksi.

Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Viihtyisässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä sijaitsee Suomen suurin keskussairaala. Vireätä koulutus- ja tutkimusyhteistyötä on niin yliopiston kuin ammattikorkeakoulun kanssa. Jyväskylässä on hyvä tehdä töitä ja vapaa-ajallekin löytyy vaihtoehtoja runsaasti.

Jätäthän hakemuksesi tämän ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:
-
Kati Holmström
Ylilääkäri, nefrologia
puh. 014 269 1812
-
Marja Miettinen
Ylilääkäri, sisätaudit
puh. 014 269 5042
-
sähköpostit: etunimi.sukunimi@hyvaks.fi (korvaa ä-kirjain a-kirjaimella)

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare