Skip to main content
test

Siilinjärven kotihoidossa on avoinna neljä (4) lähihoitajan vakituista työsuhdetta, jotka täytetään heti hakuajan ja haastattelujen jälkeen tai sopimuksen mukaan.

Hyväntuuliseen joukkoomme etsitään joustavia, asiakkaita aidosti arvostavia ja lämminhenkisiä lähihoitajia, jotka haluavat kehittyä ihmisenä ja hoitotyön ammattilaisena.
Meiltä löytyy monenlaisia mahdollisuuksia työn toteuttamiseen ja myös etäkotihoidon menetelmät ovat käytössämme. Sopivasti haastavaa työtä löytyy kaikille ikä- ja ammattivuosista riippumatta. Tukenasi on ammattitaitoinen lähihoitajien tiimi ja sairaanhoitajan tuki. Mieti siis hetki, miten sinä haluaisit lähihoitajan työtä tehdä ja kerro se sitten meille.

Meillä:
- lähihoitajilla on aidosti monipuolinen työnkuva
- pääset kehittämään hoitotyötä, itseäsi ja työolojasi (myös opiskelu työn ohella onnistuu)
- sairaanhoitaja on tukenasi myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin. KETÄÄN ei jätetä yksin.
- perehdytyksen apuvälineenä käytetään Vuolearning-sovellusta
- on mahdollisuus vaikuttaa palkan suuruuteen henkilökohtaisilla joustoilla
- käytettävissä on kolme näppärää työautoa, mutta pääsääntöisesti hoitajat käyttävät omaa autoa. Lakisääteinen korvaus oman
auton käytöstä on 0,46 eur/km.
- työsuhde-etuihin kuuluu esimerkiksi SmartumPlus

Odotamme Sinulta lähihoitajan tutkintoa. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, mutta myös yövuorot kuuluvat toimenkuvaan. Työ onnistuu helpoiten, jos Sinulla on ajokortti ja oma auto.

Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus) ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Lähihoitajan peruspalkka on 2317,30 eur. Siilinjärven kunnan kotihoidossa työskenteleville lähihoitajille maksetaan Siilinjärvi-lisää 100 euroa kuukaudessa 31.12.2022 asti.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan haastatteluun tulevat hakijat. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.

Hakijan tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n rokotussuojaa.

Laita hakemus tulemaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. kotihoidon päällikkö Ann-Maria Tuovinen puh. 0447401983/ ann-maria.tuovinen@siilinjarvi.fi, kotihoidon osastonhoitaja Merja Pirinen puh. 044 740 2827/ merja.pirinen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoiva- ja vanhuspalvelut, Kotihoivapalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Isoharjantie 6, rak. S1, 3 krs., 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb