test
Neljä ryhmäpäällikköä Sovelluspalveluihin - Istekki Oy

Voimakkaan kasvun myötä haemme neljää hyvää tyyppiä ryhmäpäällikön tehtäviin Istekin Sovelluspalvelut-yksikköön! Tässä roolissa pääset loistamaan, jos olet luontaisesti lahjakas toimimaan erilaisten ihmisten parissa, sinulla on energinen ja positiivinen asenne erityisesti uutta tekemistä kohtaan, ryhmän työtehtävien organisointi on sinulle tuttua ja haastavien tilanteiden ratkaisemiseminen luontevaa. Etsimme suorittavan koneen sijaan ihmistä ja persoonaa, joka nauttii esimiestyön monipuolisista tehtävistä ja laajoista vastuista.

Hakemamme ryhmäpäälliköt tulevat kipparoimaan seuraavia ryhmiä:
- M365-palvelut
- Identiteetin-, pääsyn- ja palvelunhallinta
- Sovellusylläpito ja -tuki
- Tiedolla johtaminen

Vastuullasi on ryhmä Istekin teknologiaturvaajia, oman alansa rautaisia ammattilaisia, joiden tehtävänä on monipuolisten erityisosaamistensa avulla turvata yhteiskunnan tärkeimpien toimintojen arjen sujuvuus tuottamalla sekä asiakkaillemme että Istekille sisäisesti laadukkaita palveluita ja erinomaisia käyttäjäkokemuksia. Tehtäviisi kuuluu mm. ryhmän riittävän osaamisen ja työvoiman varmistaminen asiakkaiden lyhyen ja pitkän aikavälin tarpeita vasten, vastuualueesi kumppaniyhteistyön johtaminen, ryhmän osaajien hyvinvoinnin ja kehittymisen varmistaminen kuten muutkin perinteiset esimiestehtävät.

Eikä siinä vielä kaikki! Haluamme sinun kehittyvän ja kasvavan vastuunkantajaksi, joka kykenee omatoimisen päätöksenteon turvin luotsaamaan ja kannustamaan ryhmänsä tulevaisuuden haasteiden yli. Tätä varten opit hankkimaan ja ymmärtämään dataa ryhmän tuottamien palveluiden takana sekä uskallat lähteä näkemystesi pohjalta kehittämään ryhmän tekemistä yhdessä asiantuntijoiden, asiakkaiden, liiketoimintojen ja kumppaneiden kanssa.

Vaikka saat hyvinkin vapaat kädet leipoa kakusta mieleisesi, sinulla on myös vahvana tukenasi koko Istekin organisaation lisäksi erityisesti muut Sovelluspalvelut -yksikön hervottoman mahtavat ryhmäpäälliköt, palveluista vastaavat palvelu- ja liiketoimintapäälliköt sekä ainakin omasta mielestään rento esimies, joka luottaa, antaa vastuuta, sparraa sinua kehittymään sekä auttaa onnistumaan tehtävässäsi.

Haluamme nähdä sinusta kumpuavan energistä, nälkäistä ja positiivista asennetta sekä rohkeutta. Pinnan alta toivomme löytävämme empaattisen ja tunneälykkään arkijärjen jättiläisen, jolla löytyy myös tarvittavaa resilienssiä tiukkoihin tilanteisiin. Kehittäminen, kehittyminen ja oppiminen kuuluvat toivottavasti lempipuuhiisi. Voit suosiolla jättää varsinaiset asiantuntijatehtävät ryhmäsi osaajille, mutta menestymistäsi auttaa toki mahdollisimman laaja ymmärrys ja tuntemus omalta vastuualueeltasi:

M365-palvelut tiivistettynä: ryhmäsi vastaa monipuolisesti Microsoft 365 -tuoteperheeseen pohjautuvien modernin tietotyön palveluiden tuottamisesta ja ylläpidosta asiakkaillemme.

Sovellusylläpito ja -tuki tiivistettynä: ryhmäsi vastaa laajasti erilaisten ICT-järjestelmien (mm. toiminnanohjauksen, sähköisen asioinnin ja asianhoidon järjestelmät) ylläpidosta ja 2. tason tuesta.

Identiteetin-, pääsyn- ja palvelunhallinta tiivistettynä: ryhmäsi vastaa käyttövaltuushallinnan, pääsynhallinnan ja IT-palvelunhallinnan (ITSM) palveluiden tuottamisesta ja kouluttamisesta sekä em. järjestelmien ylläpidosta ja 2. tason tuesta.

Tiedolla johtaminen tiivistettynä: ryhmäsi vastaa tiedolla johtamisen palveluista eli tietoalustojen tuottamisesta, tiedon keräämisestä, yhdenmukaistamisesta, raportoinnista sekä hyödyntämisestä muutoin asiakkaidemme toiminnan ja päätöksenteon tukena.

Erinomaisen sosiaalisten taitojen rinnalla aito kiinnostus edellä mainittuja palveluita ja järjestelmiä, uusia teknologioita sekä prosessien kehittämistä ja automatisointia kohtaan auttaa sinua poimimaan oleellisimpia asioita ryhmäsi tulevaisuuden tiekartalle. Olet mukana varmistamassa uusien hyvinvointialueiden rakentamista ja toimivuutta, joten työlläsi on suuri merkitys myös tulevaisuuden Suomessa.

Miksi valitsisit meidät?
Panostamme vahvasti henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esimiestyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme. Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa erittäin mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä ja -projekteissa. Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut. Istekillä työskentely onnistuu etänä lähtökohtaisesti mistä tahansa Suomessa tai paikan päällä konttoreiltamme Kuopiossa, Tampereella, Jyväskylässä tai Oulussa.

Tehtävään valittaville henkilöille tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetestaus.

Lämpimästi tervetuloa Istekille!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja saat tarvittaessa mahdollisesti tulevalta esimieheltäsi Sami Rantalaiselta (johtaja, Sovelluspalvelut) puhelimitse +358 50 476 5656 seuraavasti: ti 11.1. klo 13-15, ma 17.1. klo 13-15 sekä to 20.1. klo 9-11.

Lisätietoja

Istekki Oy

Me Istekkiläiset turvaamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme! Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? Lue lisää meistä www.istekki.fi


Osoite: Viestikatu 7 A, 70600 Kuopio

Rekommenderade jobb