Neurologian erikoistuva lääkäri - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Neurologian erikoistuva lääkäri

Haluatko työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua?

Haemme neurologian ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen virkaan tarvittavan runkopalvelun ajaksi, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, neurologian klinikalle keskussairaalaan Lahteen.

Neurologian klinikkaan kuuluvat poliklinikka, 21-paikkainen vuodeosasto ja kuusipaikkainen aivohalvausyksikkö. Klinikallamme on kahdeksan erikoislääkärin virkaa ja kehitysvammalääkärin virka. Sairaalassamme on edustettuna 40 eri erikoisalaa ja se toimii laajan päivystyksen sairaalana.

Suunnittelemme sinulle kierron eri toimipisteissä ja päivystyksessä. Pääset työskentelemään päivystyskeskukseen perehdytyksen jälkeen. Ohjauksesta on huolehdittu kaikissa neurologian toimipisteissä. Tarjoamme sinulle monipuolisen neurologian koulutuksen keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet. Keskussairaalassa on myös hyvät mahdollisuudet tutkimustyöhön, meillä on mm. kokenut tutkimuskoordinaattori sekä tutkimusmyönteinen ilmapiiri.

Toivomme, että olet suorittanut terveyskeskuspalvelut. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Ylilääkäri Liisa Luostarinen
puh. 044 719 5533
liisa.luostarinen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut , PHKS, Konservatiivinen tulosyksikkö, Neurologian pkl
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan