Neuropsykologi (lastenneurologia)

ESSOTE hakee neuropsykologia vakinaiseen työsuhteeseen lastenneurologialle 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Neuropsykologi työskentelee lastenneurologian työryhmässä, johon kuuluvat lastenneurologi, psykologi, sairaanhoitaja ja muita erityistyöntekijöitä.

Neuropsykologin tehtävät painottuvat pääasiallisesti arviointiin, mutta osa työajasta on tarkoitus käyttää neuropsykologiaan erikoistuvan psykologin työohjaukseen. Mielenkiinnon kohteiden mukaan on mahdollista tarjota työnohjausta laajemminkin, tai ottaa muutamia kuntoutusasiakkaita. Toimenkuvaan kuuluu myös kuntoutussuositusten tekeminen osana moniammatillista tiimiä. Työntekijöillämme on mahdollisuus hakeutua työohjaukseen.

Neuropsykologin asiakaskunta lastenneurologian yksikössä koostuu lapsista, joiden diagnoosit vaihtelevat kielihäiriöisistä laajempiin kehitysviiveisiin, neurologisiin sairauksiin ja autismikirjon häiriöihin.

Työntekijän valinnassa merkittäviä tekijöitä ovat yhteistyötaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä työotteen joustavuus muun soveltuvuuden ohella. Toivomme sinulta työkokemusta lastenneurologian yksiköstä ja monipuolista osaamista neuropsykologisten tutkimusten tekemisestä sekä arvioinnista ja hyvää perehtyneisyyttä autismin kirjoon ja sen diagnostiikkaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja neuropsykologian erikoispsykologin pätevyys/tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa haussa voidaan huomioida psykologin tutkinto, jos hakijalla on kokemusta neuropsykologisten tutkimusten tekemisestä ja osaamista autismikirjon häiriöiden diagnostiikasta.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Arja Sokka, puh. 044 351 6697, arja.sokka@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!