Skip to main content
test

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden ennaltaehkäisevät palvelut
Lapsiperheiden ennaltaehkäisevät lääkäripalvelut


Hallinnon osoite: Pakkalankuja 5, 01510 VANTAA

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Haluatko tehdä ihmisten arkeen vaikuttavaa merkityksellistä työtä? Oletko kiinnostunut perhelääketieteestä tai nuorisolääkärin työstä? Haluaisitko työskennellä äitiys- tai lastenneuvolassa osaavassa lääkäritiimissä? Tule mukaan mukavaan työyhteisöön, jossa tuemme toinen toisiamme!

Haemme nyt Lapsiperheiden lääkäripalveluihin

  • kahta (2) koulu- ja/tai neuvolalääkäriä
  • yhtä (1) lastentautien erikoislääkäriä
Tarjoamme mielenkiintoisen työn raskaana olevien, lasten, nuorten ja heidän perheidensä parissa. Olemme sähköisten palvelujen edelläkävijöitä ja otamme aktiivisesti sekä henkilöstön että kuntalaiset mukaan parempien palvelujen kehittämiseen.

Ennaltaehkäisevät lääkäripalvelut ovat osa Lapsiperheiden lääkäri- ja kuntoutuspalvelujen yksikköä. Yksikössä on 21 lääkärin vakanssia. Lääkärimme työskentelevät äitiys- ja lastenneuvolassa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, joten työnkuva on halutessasi monipuolinen. Työhön on mahdollista yhdistää myös työskentelyä perheneuvolassa, nuorten keskuksessa Nupissa tai ehkäisyneuvolassa.

Haemme nyt koulu- ja neuvolalääkäreiden lisäksi vahvistusta lastenlääkärijoukkoomme. Erikoislääkärin työ painottuu konsultaatiotoimintaan lastenneuvolassa ja kouluterveydenhuollossa. Vakiintunut erikoislääkärin työnkuva sisältää mm. vastaanottotoimintaa ja konsultaatioihin vastaamista, sekä myös perehdytystä ja koulutusta.

Meillä on erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet, koska omassa yksikössämme toimii usean eri alan erikoislääkäreitä (yleislääketiede, lastentaudit, naistentaudit ja synnytykset). Teemme myös tiivistä moniammatillista yhteistyötä muiden lapsiperhe- ja nuorisotoimijoiden kanssa. Työyhteisössämme viihdytään, ja meillä on avoin ja kannustava työilmapiiri sekä oikeudenmukainen johtamiskulttuuri. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, työnohjauksen, koulutusta urapolulle ja kannustamme kohti selkeitä tavoitteita.

Terveyskeskuksellamme on yleislääketieteen koulutusoikeudet. Myös osa-aikainen työskentely on mahdollista.

Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme ja tule juttelemaan toiveistasi, haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 27.03.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lääkäri, muu kuin terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri)
Työpaikkojen lukumäärä: 3
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55),
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää!

Tässä yhteystietomme:

Yhteydenotot ensisijaisesti:

Ylilääkäri Tom Sundell
+358 50 312 4449
tom.sundell@vakehyva.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa myös

Lapsiperheiden kuntoutus- ja lääkäripalvelujen tehtäväaluepäällikkö
Lehtinen Hanna
puh: +358 401863607
hanna.lehtinen@vakehyva.fi


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fija tule sinäkin hyvantekijäksi!

#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan
  • Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • vake-402
  • 6.3.2023 - 3.4.2023 16:00
  • KuntaVantaaUusimaa

Yhteystietomme

myös

Rekommenderade jobb