Neuvolan perheohjaaja, määräaikainen - Äänekosken kaupunki

Neuvolan perheohjaaja, määräaikainen - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin perhepalveluissa on haettavana määräaikainen neuvolan perheohjaajan toimi ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Neuvolan perhetyö on ennaltaehkäisevää, matalan kynnyksen palvelua lasta odottaville vanhemmille sekä perheille, joissa on pieniä lapsia. Perheohjaaja työskentelee moniammatillisesti, osana laajaa neuvolan ja perhetyön verkostoa.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 6 §:n (272/2005) mukainen pätevyys, sosionomi AMK tai aiempi sosiaalialan opistoasteinen koulutus sekä kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaslähtöistä työotetta, kykyä edistää monialaista yhteistyötä ja innostusta kehittää toimintaa sosiaalihuoltolain mukaisesti. Kokemus ryhmätoiminnan ohjaamisesta katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Läs mer

http://www.aanekoski.fi

Osastonhoitaja Anne Hakkarainen, puh. 020 632 2542, anne.hakkarainen@aanekoski.fi
Terveydenhoitaja Tuula Tuominen, puh. 020 632 2660, tuula.tuominen@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Lasten ja perheiden palvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Lasten ja perheiden palvelut
Adress: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.
https://www.aanekoski.fi/

Mer om arbetsgivaren