Skip to main content
test
Neuvolapsykologi / Vastaanottotoiminta - Tampereen kaupunki

Haemme neuvolapsykologia määräaikaiseen tehtävään 30.6.2023 saakka, aloitus on sopimuksen mukaan.

Neuvolapsykologin työn tavoitteena on tukea vanhemman ja vauvan/lapsen välistä kiintymyssuhteen rakentumista. Neuvolapsykologi hoitaa raskauteen ja vanhemmaksi kasvuun liittyviä psyykkisiä ongelmia, antaa kasvatuksellista ohjantaa ja tukea vanhemmille, tutkii pienten lasten kehityksellisiä viiveitä ja osallistuu lasten kuntoutuksen suunnitteluun.

Onnistuminen tässä tehtävässä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi. Edellytämme lisäksi kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä, vanhemmuuden tukemisesta ja lasten tutkimuksesta.

Tehtäväalueeseen liittyvä lisäkoulutus luetaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Merja Värri, puh. 040 806 3843, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 15.8.2022.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Merja Värri, puh. 040 806 3843, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Vastaanottotoiminta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb