test
Nivelvaiheen psykologi - Kirkkonummen kunta

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen alkuopetuksen Kasvun ja oppimisen tuen palveluihin haetaan NIVELVAIHEEN PSYKOLOGIA, aloitus sopimuksen mukaan -30.11.2022.

Tervetuloa töihin Kirkkonummelle osaksi kasvun ja oppimisen tuen kokonaisuutta. Meillä on helposti lähestyttävä, iloinen ja ystävällinen työtiimi, sekä sujuvasti haltuun otettava työkokonaisuus kunnassa, jossa yhteistyökumppaneihin tutustuu nopeasti ja asioihin voi vaikuttaa.

Jos olet kiinnostunut varhaiskasvatuksen ja alkuopetuksen yksiköissä toimimisesta, moniammatillisesta työotteesta ja ennaltaehkäisevästä työstä sekä asioihin vaikuttamisesta silloin, kun pulmat ovat vielä pieniä, saatat olla etsimämme henkilö. Työmme tavoitteena on tukea varhaiskasvatuksen ja alkuopetuksen lapsia, hyvinvointia ja oppimista, perheitä ja henkilöstöä. Osallistumme oppilashuoltotyöhön ja nivelvaiheen, varhaiskasvatusyksiköstä kouluun, työskentelyyn aktiivisesti. Työtehtäviämme ovat mm. varhaiskasvatusyksiköissä ja alkuopetuksessa havainnoinnit ja henkilöstön ohjaus, vanhempien kanssa käytävät keskustelut ja ohjaus, verkostopalaverit, tutkimukset ja konsultaatiot varhaiskasvatuksenopettajille ja opettajille. Yhteistyötä teemme tiiviisti mm. varhaiskasvatuksen kuraattorin ja psykologien, koulupsykologien, koulukuraattoreiden, neuvolan, perheneuvolan ja tukipalveluiden terapeuttien kanssa. Työ on merkityksellistä ja mielekästä.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Arvostamme kokemusta lasten ja vanhempien kanssa tehdystä työstä sekä innostusta työn kehittämiseen. Hyvät yhteistyötaidot, joustavuus, aktiivisuus ja kiinnostus moniammatilliseen työhön tukevat työssä onnistumista.

Tarjoamme sinulle säännölliset perehdytystapaamiset sekä esimiehen ja kollegoiden tuen. Varhaiskasvatuksen tiimissä on 2 psykologia ja 3 kuraattoria ja perusopetuksen tiimissä on 6 koulupsykologia ja 6 koulukuraattoria. Psykologeilla on työnohjausta ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Tehtäväkohtainen palkka on 3721,32 €/kk. Sovellamme neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Soita, niin kerromme mielellämme lisää!
Varhaiskasvatuksen asioissa voit soittaa kasvun ja oppimisen tuen asiantuntijalle Stina Simonsson-Raijakselle, p. 050-5774991 ja alkuopetuksen asioissa voit soittaa Johtavalle koulupsykologille Johanna Lindemanille p. 040-5791201.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan 24.1.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 392843).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen asioissa voit soittaa kasvun ja oppimisen tuen asiantuntijalle Stina Simonsson-Raijakselle, p. 050-5774991 ja alkuopetuksen asioissa voit soittaa Johtavalle koulupsykologille Johanna Lindemanille p. 040-5791201.

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Opiskelijahuolto

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb