Nostoalan lehtori

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä (FAI, FAKTIA) hakee nostoalan (torni-/ajoneuvonosturi) opettajaa vakituiseen virkasuhteeseen 1.8. 2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Valittavalla henkilöllä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittää nostoalan koulutusta alan vahvan perinteen omaavalla työnantajalla mukavan tiimin jäsenenä.

Tehtävän kuvaus:
Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti. Haettavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa tutkintoa sekä vahvaa osaamista ja työkokemusta nosturialalta. Haettavalla henkilöllä on oltava tarvittavat luvat ajoneuvo-/torninosturin kuljettamiseen sekä ajokortti.

Tehtävinä ovat nosturinkuljettajien opetus- ja ohjaustyöt sekä soveltuvin osin kaluston huolto- ja kunnossapitotehtävät. Toteutamme myös nostoalaan liittyviä yrityskoulutuksia, kuten varasto-, silta-, kuormausnosturi- ja henkilönostinkoulutuksia asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Pääset itse vaikuttamaan omalla osaamisellasi koulutuksien toteutuksiin ja laatuun. Tehtävässä vastaat opiskelijoiden ammattitaidon kehittymisestä, uusien opiskelijoiden ja asiakkaiden hankinnasta sekä alan opetuksen kehittämisestä yhteistyössä tiimin kanssa.

Eduksi katsomme työkokemuksen koulutus-, liikenne-, kuljetus- tai varastoaloilta sekä toimimisen yritysyhteistyössä.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan muut hakemukset, tarvittaessa työnantaja perehdyttää nostoalan osaajaksi. Työsuhde on määräaikainen, kunnes pätevyys on suoritettu.

Työ- ja opiskelutodistukset pyydämme haastatteluun kutsuttavilta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote
Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa

Tutustu työnantajaan

koulutusjohtaja Anu Teppo, anu.teppo@lhkk.fi, 040 833 7510
henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, seija.lempiainen@lhkk.fi, 040 347 4260

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Vuosittain oppilaitoksessamme Forssan ammatti-instituutissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Lisäksi yrityksemme Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 140 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Olemme edelläkävijöinä työskentelemässä itseohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Haemme moderniin yhteisöömme uusia ammattilaisia ja rohkeita uuden rakentajia, jotta voisimme muuttaa maailmaa. Tarvitsemme osaajia jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan uudenlaista koulutusta työelämän muuttuviin tarpeisiin.

Suggested jobs