Nuoriso-ohjaaja - Askola kunta

Nuoriso-ohjaaja

Askolan kunnan sivistystoimen nuorisopalveluissa julistetaan haettavaksi 1.9.2019 lukien toistaiseksi tai sopimuksen mukaan.

NUORISO-OHJAAJAN TOIMI

Nuoriso-ohjaajan toimii kouluissa, nuorisotiloilla, tapahtumissa ja muissa erikseen sovituissa toiminnoissa ja toimintaympäristöissä. Nuoriso-ohjaaja tekee yhteistyötä kunnan nuorten, koulujen, koulukuraattorin, nuorisosihteerin ja etsivän nuorisotyöntekijän kanssa ja kehittää osaltaan kunnan nuorisotyötä. Lisäksi hän on moniammatillisesti yhteydessä mm. koteihin, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisiin, kolmanteen sektoriin sekä muihin lähialueiden nuorisotyön toimijoihin.

Tehtävään edellytetään alalle soveltuvaa AMK-tutkintoa esim. yhteisöpedagogi tai aiempaa vastaavaa opistotasoista tutkintoa tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkintoa ja työkokemusta nuorten parissa tehtävästä työstä.

Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, kykyä kohdata lapsia ja nuoria erilaisissa toimintaympäristöissä, TVT-taitoja ja kehittävää työotetta. Monipuolisten nuorisotyössä käytettävien menetelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Työaika on 38,45 h /vko ja sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä sillä tehtävien hoito edellyttää liikkumista alueella.

Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen aloittamista. Toimi täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy
31.7.2019 klo 15 mennessä. Hakija voi myös lähettää kirjallisen hakemuksen osoitteella Askolan kunta, Sivistystoimi, Askolantie 30, 07500 Askola. Kuoreen merkintä nuoriso-ohjaaja. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset skannattuna. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Askolan kunta on savuton työnantaja. Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Sivistystoimenjohtaja Pirkko Hynninen, 29.7.2019 alkaen, puh. 040 506 9547, pirkko.hynninen@askola.fi tai Nuorisosihteeri Risto Vänttinen 29.7.2019 alkaen puh. 040 555 8344 tai risto.vanttinen@askola.fi.

Askolan kunta, Sivistystoimi, nuorisopalvelut
Osoite: Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Askola on noin 5100 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.

Tutustu työnantajaan