nuoriso-ohjaaja - Auran kunta

nuoriso-ohjaaja

Nuorisotyö, nuoriso-ohjaaja, Auran vapaa-aikatoimi, osa-aikainen ja määräaikainen työ 5h/vko ajalla 1.9.2019 - 31.5.2020

Auran vapaa-aikatoimi on saanut lukuvuodeksi 2019 -20 Aluehallintoviraston myöntämää valtionavustusta lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan kehittämiseen. Haemme nuoriso-ohjaajaa, joka työskentelee mediakerhoissa 13-15-vuotiaiden ja 15-18-vuotiaiden nuorten kanssa.

Mediakerho tarjoaa mahdollisuuden ilmaista itseään erilaisilla medioilla. Kerhoa kehitetään yhdessä osallistujien kanssa heidän mielenkiintonsa mukaan. Kerhossa tuetaan lasten ja nuorten medialukutaitoa, mediakriittisyyttä sekä itseilmaisua. Mediakerho järjestetään 13-15- sekä 16-18-vuotiaille kahdessa erillisessä ryhmässä, jotka voidaan sijoittaa samalle päivälle. Kerhossa käsitellään ajankohtaisia teemoja esim. videokuvaamiseen, videobloggaamisen tai valokuvaamisen avulla. Osallistujat oppivat ideoimaan, suunnittelemaan ja luomaan sisältöä käyttäen mm. kameraa, kuvankäsittelyohjelmaa tai videoeditoria. Kerhoon voidaan myös kutsua ammattilaisia kertomaan työstään media-alalla sekä vierailla eri kohteissa.

Nuoriso-ohjaajan viikoittainen työaika sijoitetaan yhdelle työpäivälle, joka sijoittuu ilta-aikaan.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta. Myös soveltuvan alan korkeakouluopiskelijat (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) huomioidaan.
Palkkaus: kvtes mukaan.

Auran kunta on savuton työpaikka.

Hakemus tulee toimittaa ma 5.8.2019 mennessä:
Auran kunta, vapaa-aikatoimi, PL 24, 21381 Aura tai marjaana.tamminen@aura.fi

nuorisotyöntekijä Tiia Koski, p.040 6766306, tiia.koski@aura.fi (lomalla 15.-23.6.2019)

Auran kunta
Osoite: Nikkarinkuja 8, 21380 Aura

Aura on n. 4000 asukkaan kasva ja kehittyvä kunta hyvien liikenneyhteyksien varrella Varsinais-Suomen sydämessä, vain n. 30 km päässä Turusta. Auran vapaa-aikatoimen toteuttama nuorisotyö on ammatillista nuorisotyötä, jolla pyritään laadukkaaseen lapsia ja nuoria kokonaisvaltaisesti kasvattavaan toimintaan sosiaalipedagogisista lähtökohdista.

Tutustu työnantajaan