Nuoriso-ohjaaja

Euran kunnassa on haettavana nuoriso-ohjaajan vakinainen toimi 22.2.2021 alkaen.

Mihin haet töihin?

Euran kunnan nuorisopalvelut on pieni, mutta tehokas yksikkö, johon kuuluu lisäksesi toinen nuoriso-ohjaaja, koulunuoriso-ohjaaja, kaksi etsivää nuorisotyöntekijää sekä tilapäistä henkilökuntaa tarpeen mukaan. Toiminta-ajatuksena on tarjota monipuolista ja kasvattavaa toimintaa euralaisille lapsille ja nuorille. Osallistaminen kuuluu toiminnan suunnitteluun ja tilanteen mukaan järjestämiseenkin. Nuorisopalveluilla on käytössään auto liikkuvaa nuorisotyötä varten.

Mitä teet täällä?

Tehtäviisi kuuluu nuorisotalotoiminnan, jalkautuvan nuorisotyön, tapahtuma- ja retkitoiminnan ja verkkonuorisotyön suunnittelu ja ohjaus yhdessä toisen nuoriso-ohjaajan kanssa sekä nuorten tiedotus- ja neuvontapalveluiden järjestäminen. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Tässä olet hyvä!

Sinulta saattaa jo löytyä kokemusta nuorten parissa työskentelystä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja joustava sekä osaat käyttää erilaisia menetelmiä nuorten kanssa monipuolisesti. Työssä teet yhteistyötä välillä laajankin verkoston kanssa, joten olet yhteistyökykyinen ja aktiivisesti verkostoituva. Suhtaudut positiivisesti työn tekemiseen ja kehittämiseen.

Tule meille työkaveriksi!

Kelpoisuusvaatimuksena on työnantajan hyväksymä tehtävään soveltuva nuorisoalan koulutus (esim. yhteisöpedagogi AMK, sosionomi AMK tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan perustutkinto). Eduksi katsotaan kokemus nuorten parissa tehdystä työstä.
Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa B-luokan ajokorttia.

Palkkaus on KVTES:in mukainen. Työaika on 38,25h/vko
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote. Työtehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Euran kunta on savuton kunta.

Haku tapahtuu ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Hyvinvointipäällikkö Teija Henriksson, puh. 044-4224 852 tai teija.henriksson@eura.fi

Hyvinvointipalvelut
Osoite: Satakunnankatu 12, 27510 Eura

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Rökfri arbetsplats