Skip to main content
test

Nuoriso-ohjaaja, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Oletko sinä Vaalan kunnan uusi NUORISO-OHJAAJA?

Haemme nuoriso-ohjaajaa iloiseen ja osaavaan joukkoomme Vaalan kunnan poikkihallinnolliselle hyvinvointiosastolle. Etsimme nuorten parissa toimimisesta kiinnostunutta ja innostunutta nuorisotyön ammattilaista.

Nuorisotyö meillä on antoisaa, monissa eri toimintaympäristöissä mm. kouluissa, nuorisotilalla, kylillä, erilaisissa tapahtumissa ja muissa toiminnoissa tapahtuvaa. Nuorisotyö on kaikin puolin onnistunutta, kun motivaatio ja osaaminen on koko työporukassa ja verkostoissa näkyvää ja nuorisotyön palo näkyy myös sinussa. Tämä työpaikka on paljon enemmän kuin pelkkää nuorisotilatyötä. Siksi se onkin niin mukavaa ja antoisaa myös työntekijälle itselleen.

Tehtävän hoitamisessa edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä, joustavaa ja kehittävää työskentelyotetta sekä hyviä yksilö- ja ryhmäohjaustaitoja. Arvostamme tahtoa kehittää nuorten tarpeista lähtevää toimintaa ja kasvatuksellista työotetta. Sosiaalisen median tuntemus ja siellä toimiminen on työssä tärkeää. Nuoriso-ohjaaja kehittää myös digitaalista nuorisotyötä.

Nuoriso-ohjaajan työ on ohjata, toteuttaa ja luoda edellytyksiä nuorten vapaaehtoiselle, heidän omista lähtökohdistaan syntyvälle vapaa-ajantoiminnalle ja harrastuksille. Nuoriso-ohjaaja myös suunnittelee ja järjestää kulttuuri-, liikunta-, seikkailu-, leiri-, retki- ja elämystoimintaa. Työn tavoitteena on tukea nuoren yhteisöllisyyttä ja yksilöllistä kasvua auttamalla häntä omien voimavarojensa tunnistamisessa, oman identiteetin vahvistamisessa sekä elämänhallinnan taitojen ja kansalaisvalmiuksien kehittämisessä.

Tehtävään valittavalta edellytetään nuorisoalan toisen asteen tutkintoa tai soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa. Huomioimme myös valmistumassa olevat opiskelijat. Nuoriso-ohjaaja työskentelee lasten ja nuorten kanssa, joten tehtävään valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan. Palkkaus on koulutuksen mukainen 2200-2400€/kk. Kokemuslisät KVTES mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38.25 tuntia viikossa. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
Vaalan kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.vaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirjo Nikula, 0400-855 925, pirjo.nikula@vaala.fi

Lisätietoja

Vaalan kunta, Hyvinvointipalvelut

Vaalan kunta Vaalan kunta on mukavan pieni kuntatyönantaja. Pienuus näkyy positiivisesti meidän työkulttuurissa: olemme joustava, kannustava ja kehittämismyönteinen organisaatio, jonka tärkein voimavara on sen henkilöstö. Vaalan kunnassa on kiva tehdä töitä! Meillä on myös helppoa ja turvallista asua, elää ja viettää vapaa-aikaa ainutlaatuisen luonnon keskellä.


Osoite: Vaalantie 14, 91700 Vaala
Vaalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb