Skip to main content
test
nuoriso-ohjaaja - Eurajoen kunta

Nuoriso-ohjaaja työskentelee Eurajoen kunnan kolmella nuorisotalolla ohjaten kerhotoimintoja ja avointen ovien nuorisotalotoimintaa lähinnä yli 10 vuotiaille nuorille. On mukana myös Walkers- toiminnassa, jalkautuu nuorten pariin ja osallistuu koulunuorisotyöhön yksin ja yhdessä kunnan nuorisotyöntekijöiden ja Walkers vapaaehtoisten kanssa. Työ on iltapainoitteista ja sisältää viikottain 3-4 iltavuoroa, lisäksi satunnaisesti viikonlopputyötä. Oman auton käyttömahdollisuutta edellytetään työssä. Edelleytämme alan koulutusta tai vähintään opiskelua alalla sekä aiempaa kokemusta ohjaamisesta ja nuorten kanssa työskentelystä. Mielenkiinto mopoiluun ja moottoriajoneuvoihin on plussaa. Työ on projektiluonteinen.

Nuorisoalan tai vastaavan perustutkinto tai opiskelu alalla.

Oma auto käytössä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirita Laivanen
vapaa-aikakoordinaattori
p, 044 312 4265
pirita.laivanen@eurajoki.fi

Lisätietoja

Eurajoen kunta, hyvinvointipalvelut

Eurajoki sijaitsee Pohjanlahden rannalla Rauman pohjoispuolella ja on reilun 9400 asukkaan kunta Satakunnassa. Kunnan läpi kulkee valtatie 8. Eurajoen kuntakeskuksesta on matkaa Raumalle 15 km, Poriin 35 km, Turkuun 105 km, Tampereelle 125 km ja Helsinkiin 240 km.

Kunta tunnetaan kansainvälisesti Olkiluotoon liittyvistä rakennusprojekteista.

Eurajoki haluaa pysyä vetovoimaisena kuntana ja päämääränä onkin huolehtia kunnan elinvoimaisuudesta ja kuntalaisten hyvinvoinnista. Viihtyisä ja rauhallinen elinympäristö tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja lyhyiden välimatkojen päässä.

Työyhteisömme on savuton.


Osoite: Kalliotie 5, 27100 Eurajoki
Eurajoen kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb