Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Lappeenrannan kaupunki

Etsimme iltaohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2023-31.5.2023 nuorisotilatyöhön

Etsimme yhteisöllisen nuorisotyön yksikköön oma-aloitteista, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ja helposti lähestyttävää iltatyöntekijää, jolla on heittäytymiskykyä ja ymmärrystä nuorten kanssa toimimiseen. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen lähestymistapa ja ratkaisukeskeinen työskentelyote. Iltaohjaaja tekee alueellista nuorisotyötä Joutsenon nuorisotilalla yhdessä muiden nuoriso-ohjaajien kanssa.

Iltaohjaajan tehtävät sisältävät nuorisotilojen nuorten iltojen toteuttamista. Lisäksi iltaohjaaja osallistuu tarvittaessa nuorisotoimen yhteisiin tapahtumiin, leireihin ja retkiin.
Työpiste sijaitsee Joutsenossa. Tarvittaessa työvuoroja tulee olemaan kaikilla Lappeenrannan nuorisotoimen nuorisotiloilla, joten hakijalta odotamme joustavuutta, nopeaa omaksumiskykyä ja hyviä yhteistyötaitoja.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja nuorten, työyhteisön ja verkoston kanssa toimiseen, kasvatuksellista ja ammatillista työotetta, ratkaisukeskeistä näkökulmaa, sekä aktiivista kykyä toimia itsenäisesti. Työtehtäviin kuuluu toisinaan myös digitaalinen nuorisotyö, joten eduksi katsotaan nuorten suosimien some-kanavien tunteminen sekä niiden hyödyntäminen ja digitaalisen nuorisotyön ymmärtäminen. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle, joka esimerkiksi opiskelee nuorisotyötä.

Työaika on 20h/viikossa. Työ on ilta- ja viikonlopputyötä.

Työntekijän on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työ alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Jenna Ahlberg, yhteisöllisen nuorisotyön päällikkö, p. 0400796035, jenna.ahlberg@lappeenranta.fi, 29.11. klo 9-12 ja 1.12. klo 12-15. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

Lappeenrannan kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut, Nuorisotoimi

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenranta luo kestäviä menestystarinoita yhdessä asukkaiden ja yritysten kanssa. European Green Leaf Award 2021 -voittaja ja Kaakkois-Suomen rohkea keskuskaupunki on uusiutuvan energian ja tiedekasvatuksen ratkaisukeskeinen edelläkävijä. LUT-yliopisto ja yhteistyöverkostot tarjoavat edellytykset kasvavalle liiketoiminnalle vain kaksi tuntia Helsingistä sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa. Ympärivuotinen tapahtumatarjonta ja kansainvälinen lentokenttä kutsuvat kävijöitä Saimaan rannalle läheltä ja kaukaa.

Lappeenrannan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb