Skip to main content
test

Salon kaupungin nuorisopalveluissa on haettavana nuoriso-ohjaajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaen 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Nuoriso-ohjaajan keskeisinä tehtävinä on vahvistaa nuorten yhteisöllisyyttä ja osallisuutta, tukea heidän hyvinvointiaan ja kasvuaan sekä kiinnittymistä kouluyhteisöön ja harrastustoimintaan. Työtä tehdään nuorisotyöllisellä otteella huomioiden nuorten tarpeet ja elämäntilanteet.

Työajasta valtaosa kohdistuu Moision koulussa toteutettavaan koulunuorisotyöhön. Lisäksi työtehtäviin kuuluu ohjaus- ja suunnittelutehtäviä muissa toimintaympäristöissä, kuten nuorisotiloilla, tapahtumissa ja leireillä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa vähintään ammatillista tutkintoa ja kokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Arvostamme koulu- ja nuorisotyön olosuhteiden tuntemusta ja kokemusta näissä työskentelystä. Toivomme vahvoja valmiuksia moniammattiseen yhteistyöhön sekä luottamukselliseen ja luovaan vuorovaikutuksen nuorten sekä moniammatillisten verkostojen kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta.

Hakemuksen liitteeksi toivomme vapaamuotoista videohakemusta.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluja, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2301,03 euroa kuukaudessa ja työaika 38,25 tuntia viikossa.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus /nuoriso-ohjaaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekryjärjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopalvelupäällikkö Johanna Paananen
puh. 044 778 4800 johanna.paananen@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

Nuorisopalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Mariankatu 12, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb