Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Euran kunta

Euran kunnassa on haettavana nuoriso-ohjaajan vakinainen toimi 24.4.2023 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Euran kunnan nuorisopalvelut on pieni, mutta tehokas yksikkö, johon kuuluu lisäksesi toinen nuoriso-ohjaaja, koulunuoriso-ohjaaja, nuorisotilatyöntekijä, kaksi etsivää nuorisotyöntekijää sekä tilapäistä henkilökuntaa tarpeen mukaan. Toiminta-ajatuksena on tarjota monipuolista ja kasvattavaa toimintaa euralaisille lapsille ja nuorille. Osallistaminen kuuluu toiminnan suunnitteluun ja tilanteen mukaan järjestämiseenkin. Nuorisopalveluilla on käytössään auto liikkuvaa nuorisotyötä varten.

Tulevat tehtävät
Tehtäviisi kuuluu alakouluikäikäisten parissa tehtävä nuorisotyö (nuorisotilat, yhteistyö alakoulujen kanssa, kerhotoiminta, loma-ajan toiminta jne), liikkuva ja jalkautuva nuorisotyö, tapahtuma- ja retkitoiminnan ja verkkonuorisotyön suunnittelu ja ohjaus yhdessä nuorisopalveluiden muiden työntekijöiden kanssa, ympäristökasvatus sekä nuorisopassitoiminnasta vastaaminen. Tehtävänkuvaa voidaan tarkastella omien vahvuuksien mukaan. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Tässä olet hyvä!
Sinulta saattaa jo löytyä kokemusta nuorten parissa työskentelystä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja joustava sekä osaat käyttää erilaisia menetelmiä nuorten kanssa monipuolisesti. Työssä teet yhteistyötä välillä laajankin verkoston kanssa, joten olet yhteistyökykyinen ja aktiivisesti verkostoituva. Suhtaudut positiivisesti työn tekemiseen ja kehittämiseen.

Tule meille työkaveriksi!
Kelpoisuusvaatimuksena on työnantajan hyväksymä tehtävään soveltuva nuorisoalan koulutus (esim. yhteisöpedagogi AMK, sosionomi AMK, nuoriso- ja yhteisöohjaajan perustutkinto tai muu vastaava aiempi tutkinto). Eduksi katsotaan kokemus nuorten parissa tehdystä työstä.
Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa B-luokan ajokorttia.

Palkkaus on 2360,37 €/kk. Työaika on 38,25h/vko.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote. Työtehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Euran kunta on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointipäällikkö Teija Henriksson p. 044 422 4852, teija.henriksson@eura.fi

Lisätietoja

Euran kunta, Sivistyspalvelut, Hyvinvointipalvelut, Nuorisopalvelut

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Satakunnankatu 12, 27510 Eura
Euran kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb