Nuoriso-ohjaaja, Kohdennettu nuorisotyö

2. asteen ammatillisessa oppilaitoksessa tehtävän nuorisotyön tavoitteena on tukea nuorta nuoren lähtökohdista, vahvistaa nuorten osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Työmenetelmiä ovat oppilaitoksen sisällä tehtävä kohtaava tuki sekä osallistava toiminta ja oppilaitoksen ulkopuolella toteutettava pienryhmätoiminta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään ammatillinen perustutkinto tai ammatti- tai erikoisammattitutkinto sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

2. asteen oppilaitoksessa tehtävä nuorisotyö edellyttää vahvaa verkostomaista työotetta, palvelu- ja opiskelukentän tuntemusta sekä projektin edellyttämää arviointi- ja kehittämisotetta.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Taina Laaksonen, p. 050 554 6141
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Vapaa-aikatoimiala, Nuorisopalvelut, Kohdennettu nuorisotyö

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Suggested jobs