Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja (kulttuuri) - Rauman kaupunki

Haemme nuoriso-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme innostunutta nuorisotyön osaajaa, joka suunnittelee ja toteuttaa kulttuurista ja kansainvälistä nuorisotyötä, tapahtumia sekä pienryhmätoimintaa. Tehtävään kuuluu myös nuorten kohtaamista ja ohjaamista erilaisissa toimintaympäristöissä sekä monialaista verkostotyötä.

Tehtävän hoitamisessa edellytetään itsenäistä ja kehittävää työskentelyotetta osana tiimiä, hyviä yksilö- ja ryhmäohjaustaitoja sekä monipuolista viestintäosaamista. Lisäksi arvostamme tehtäväalueen tuntemusta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään 2. asteen tutkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Arvostamme kokemusta nuorisotyöstä tai nuorten parissa toimimisesta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkka- ja palvelussuhdeasiat määräytyvät Kvtes:n mukaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Tehtävä on kaupunkikohtainen ja se saattaa vielä tulla hoidettavaksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry
https://www.nuortenrauma.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä:
Nuorisopäällikkö Rea Poikonen, p. 044 430 9251 tai rea.poikonen@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Kanalinranta 3, PL 113, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "Nuoriso-ohjaaja, RAU-25-156-22". Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, sivistystoimiala, nuorisopalvelut

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rekommenderade jobb