Nuoriso-ohjaaja / Nuorisopalvelut


Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. avointa tilatoimintaa, kouluyhteistyötä, työpajatoimintaa, yksilö- ja ryhmätyöskentelyä, jalkautuvaa työtä sekä retkiä ja leirejä. Nuorisopalveluilla on käytössään 11 toimipistettä eri puolilla kaupunkia.

Haemme määräaikaista nuoriso-ohjaajaa ajalle 12.10.2020-11.10.2021. Pääpainopiste on sateenkaarinuorisotyön kehittämisessä ja toteuttamisessa Tampereella ja Pirkanmaalla. Tehtäväkenttänä on erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuoren kohdennettu kasvatuksellinen ohjaus ja sosiaalinen vahvistaminen sekä omaehtoisen toiminnan tukeminen ikäkausien vaatimusten mukaisesti.

Tehtävään kuuluu aktiivisen ohjaustyön suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen sekä ohjaustyöhön osallistuminen. Tehtävään kuuluu myös erilaisten yhteistyömuotojen ja verkostojen kehittäminen ja koordinointi.

Kelpoisuusvaatimuksena on nuoriso-ja vapaa-aika-alan ammattikorkeakoulututkinto, tehtävään soveltuva opistoasteen tutkinto tai muu soveltuva korkea-asteen tutkinto.

Edellytämme kokemusta nuorisotyön tehtävistä ja erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa tehtävästä työstä, sosiaalisesta nuorisotyöstä sekä kohdennetusta ja ehkäisevästä nuorisotyöstä. Tehtävässä korostuu verkostomainen työskentelytapa, monipuoliset ohjaus- ja vuorovaikutustaidot ja kohdennetun nuorisotyön osaaminen. Arvostamme sateenkaariteeman ymmärtämistä ja tuntemista.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti, puh. 040 806 3239.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 30.9.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti, p. 040 806 3239.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut / Nuorisopalvelut
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kaduilla, kouluilla ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoavat lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. avointa tilatoimintaa, kouluyhteistyötä, jalkautuvaa työtä, yksilö- ja ryhmätoimintaa sekä retkiä ja leirejä. Nuorisopalveluilla on käytössään 11 toimipistettä eri puolilla kaupunkia.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!