Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

NUORISO-OHJAAJA Rajamäen nuorisotila
Vakituinen 02.01.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan

Nurmijärven nuorisopalvelut tarjoaa paikan nuorisotyön ammattilaiselle, joka pitää toimimisesta eri-ikäisten nuorten kanssa.

Nuoriso-ohjaajan työtehtäviin kuuluu lasten ja nuorten ohjaus avoimissa nuorten illoissa, iltapäiväkerhossa ja pienryhmätoiminnassa. Lisäksi työhön kuuluu kouluyhteistyö, jalkautuva työ ja leiri- ja retkitoiminta. Työtä teemme nuoria osallistaen. Työtä toteutetaan yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös erilaisia viestinnän ja asiakaspalvelun tehtäviä.

Sinulta edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta nuorisotyöstä ja nuorista. Toivomme, että olet myönteinen ja osaat työskennellä niin työporukassa kuin itsenäisestikin. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja sekä innostuneisuutta uuden kehittämistä kohtaan. Tärkeintä on kuitenkin se, että olet kohtaamisen ammattilainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn. Käytössäsi on työterveyshuolto ja tarvittaessa työnohjaus. Esihenkilö on työsi tukena ja Sinulla on mahdollisuus kouluttautua tarpeen mukaan. Työ on monipuolista yksilö-, ryhmä ja verkostotyötä.

Työtä ohjaavat Nurmijärven kunnan arvot ja yhdessä tekemämme suunnitelmat. Työyhteisöön kuuluu vastaava nuoriso-ohjaaja, 3 nuoriso-ohjaajaa sekä harjoittelijoita ja työkokeilijoita.

Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Työsuhteen tietoja

  • Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta.
  • Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä
  • Luemme eduksi: Kokemuksen nuorisotyöstä ja nuorisotilatoiminnasta.
  • Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti
  • Palkkaus: 2233,04 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
  • Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote
  • Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
  • Työaika: 38 h 15 min/viikko. Painotus ilta- ja viikonlopputyöhön.
Yhteystiedot:

Nuorisopäällikkö
Katja Günther
katja.gunther@nurmijarvi.fi

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakuaika päättyy klo 16:00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb