Nuoriso-ohjaaja - Tammerfors stad

Nuoriso-ohjaaja - Tammerfors stad

NUORISOPALVELUT/TESOMAN HYVINVOINTIKESKUS
Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoavat lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, oma-ehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. avointa tilatoimintaa, kouluyhteistyötä, jalkautuvaa työtä sekä retkiä ja leirejä.
Haemme nyt palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen
NUORISO-OHJAAJAA 1-889-19
moniosaavaan tiimiin Tesomalle, Hyvinvointikeskuksen nuorten tilaan.
Ammattilaisista koostuva idearikas työyhteisö inspiroi sinua nauttimaan uusista haasteista ja kehittämään itseäsi.
Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on lasten ja nuorten yksilö- ja ryhmä-ohjaus sekä kasvun ja kehityksen tukeminen ikäkausivaatimusten mukaisesti. Tehtäväkenttä pitää sisällään paitsi ohjaustyötä, myös uusien työtapojen ja -muotojen kehittämistä moniammatillisessa työtiimissä.
Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto (esim. nuoriso- ja vapaa-aika-alan perustutkinto).
Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, ulospäinsuuntautunutta itsenäistä työ-otetta, sekä yksilö- ja ryhmänohjaustaitoja. Eduksi lasketaan ohjaus- ja verkostotyökokemus, sekä lasten/nuorten palvelukentän tuntemus.
Työvuorot ovat pääosin iltaisin ja viikonloppuisin.
Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Toimeen valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän palkkaus on KVTES:n mukainen.
Lisätietoja tehtävästä antavat koordinaattori Juha Haapamäki puh. 050 385 0220, sähköpostitse: juha.a.haapamaki@tampere.fi ja johtava koordinaattori Antti Heinonen p. 050 321 3051, sähköpostitse: antti.heinonen@tampere.fi
Tule kehittämään nuorten Tamperetta mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Tärkeintä on, että tunnet ylpeyttä siitä, mitä teet. Niin mekin!
Hakuaika päättyy 20.5.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Läs mer

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Nuorisopalvelut/Tesoman hyvinvointikeskus
  • Jobb
  • tre-1-889-19
  • 6.5.2019 - 20.5.2019 23:59
  • TammerforsBirkaland

koordinaattori Juha Haapamäki puh. 050 385 0220, sähköpostitse: juha.a.haapamaki@tampere.fi ja johtava koordinaattori Antti Heinonen p. 050 321 3051, sähköpostitse: antti.heinonen@tampere.fi

Nuorisopalvelut/Tesoman hyvinvointikeskus
Adress: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Mer om arbetsgivaren