Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja (vakituinen tehtävä) - Ypäjän kunta

Ypäjän kunta hakee nuoriso-ohjaajaa vakituiseen tehtävään alkaen 1.7.2022 tai sovitusti esimerkiksi elokuusta lähtien. Työnkuvaan kuuluu monipuolista perusnuorisotyötä ypäjäläisten nuorten parissa. Etsimämme työntekijä on oma-aloitteinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja helposti lähestyttävä henkilö, jolla on heittäytymiskykyä ja ymmärrystä nuorten kanssa toimimiseen. Työ sijoittuu päiväaikojen lisäksi osittain myös iltoihin ja viikonloppuihin. Nuoriso-ohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä kunnan erityisnuorisotyöntekijän kanssa ja he muodostavat yhdessä kunnan nuorisotyön tiimin. Tehtävä on kunnassa uusi, sillä kunnan nuorisotyön tehtävät jakautuvat nyt kahden työntekijän kesken.


Nuoriso-ohjaajan tehtävänkuvan on monipuolinen. Tehtäviin kuuluu nuorisotoiminnan organisointi ja ohjaaminen sekä nuorisotila Haavin toiminnasta vastaaminen. Ypäjän keskustassa sijaitseva nuorisotila Haavi on auki eri ikäisille lapsille ja nuorille esimerkiksi nuokkari-iltojen ja kerhojen muodossa. Nuorisotyön osalta yhteistyötä tehdään seutukunnallisesti ja kunnan sisällä esimerkiksi seurakunnan sekä koulun kanssa. Nuorsiotyöntekijä järjestää myös kunnan kesäleirit sekä muuta mahdollista kesäajan toimintaa nuorille. Myös erilaisten tapahtumien ja retkien järjestäminen sekä hankkeiden haku ja koordinointi kuuluvat nuoriso-ohjaajan tehtäviin.

Haettavalta henkilöltä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä hyvää ongelmanratkaisutaitoa. Jos olet joustava, kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn sekä tulet luontevasti toimeen nuorten kanssa, olet etsimämme henkilö! Hyödyksi katsotaan nuorten sosiaalisen median tuntemus sekä perustason somemarkkinoinnin ja -mainonnan osaaminen nuorten tavoittamiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ammatillinen perustutkinto (nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja) tai alalle soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi tai yhteisöpedagogi). Lisäksi arvostamme nuorisotyön työkokemusta. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät hakijat huomioidaan, mikäli hakijalla on kokemusta nuorisotyöstä. Epäpätevä henkilö voidaan palkata määräaikaisesti 31.7.2023 asti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Koeaika on kolme kuukautta.

Hakuaikaa on maanantaihin 27.6.2022 klo 12:00 asti. Jätä hakemuksesi Kuntarekryn 'Hae työpaikkaa'-painikkeen kautta.

Lisätietoja

https://www.ypaja.fi/palvelut/nuoriso-ja-liikuntapalvelut/nuorisopalvelut/
https://www.ypaja.fi/palvelut/nuoriso-ja-liikuntapalvelut/nuorisopalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sini Lilja
varhaiskasvatus-sivistysjohtaja
p. 050 574 7744

Lisätietoja

Ypäjän kunta, Sivistyspalvelut, Nuorisopalvelut

Ypäjän kunta on vireä ja vehreä asuinkeskittymä Kanta-Hämeessä. Ypäjällä on monenlaisia palveluita asukkailleen ja olemme monen onnellisen ja iloisen asukkaan kotipaikka. Ypäjän kunta tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon. Ypäjän kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Perttulantie 20, 32100 Ypäjä
Ypäjän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb