Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja, Vimman kahvila - Turun kaupunki

Nuoriso-ohjaajan tehtävään kuuluu nuorten kohtaamista nuorten taide- ja toimintatalo Vimman kahvilassa. Työtehtäviin kuuluu kahvilatoiminnan toiminnan suunnittelu ja vastuullinen järjestäminen, kahvilatuotteiden valmistus sekä asiakaspalvelua ja myyntitehtäviä. Lisäksi työhön sisältyy työkokeilijoiden ja -harjoittelijoiden ohjaamista sekä muita kulttuurisen nuorisotyön toimintaan ja tapahtumiin liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään ammatillinen tutkinto sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Lisäksi edellytetään aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä kohdata erilaisia asiakkaita. Työssä tarvitaan hygieniapassi.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Eduksi luetaan nuorisotyön osaamisen lisäksi kokemus kahvilatyöstä.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

toiminnanjohtaja Miia Sankari, miia.sankari@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Vapaa-aika -palvelukokonaisuus, Nuorisopalvelut, Kulttuurinen nuorisotyö

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Aurakatu 16, 20100 Turku

Rekommenderade jobb