Nuoriso-ohjaaja

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut hakee nuoriso-ohjaajaa vakituiseen toimeen. Toimi on 75% ja sijoittuu Vähänkyrön nuorisotilalle.

Huom! Aikaisemmassa haussa 28.8.2020-11.9.2020 hakeneiden hakemukset huomioidaan.

Etsimme nuorisopalveluihin oma-aloitteista ja innostavaa nuoriso-ohjaajaa. Nuoriso-ohjaajan työssä painopisteinä ovat alueellinen nuorisotalotoiminta, pienryhmätoiminta, nuorten osallisuuteen ja aktiivisuuteen ohjaaminen sekä alueellinen yhteistyö.
Työ on ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävässä edellytetään alalle soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa. Työkokemus nuorten parissa tehdystä työstä katsotaan eduksi.

Tehtävään vaaditaan kielitaitoluokka II; tyydyttävää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista hallitsemista. Erillinen kielitodistus vaaditaan, mikäli se ei sisälly tutkintotodistukseen.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden nuorisosihteeri Mervi Ahola,
puh. 040-767 7670

Sivistystoimi/Nuorisopalvelut
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.